Error 23 na autoradiju

poruka: 9
|
čitano: 9.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Error 23 na autoradiju

Pozdrav,

imam USB stick od 64gb KINGSTON i napunio sam ga sa oko 5gb muzike i stavia na autoradio pioneer medjutim izlazi mi greska ERROR 23. Procita sam na stranim forumima da bi ga trebalo formatirat na FAT32 format medjutim ovi moj USB nema taj format u opcijama propertisa. Ima samo ex fat i NTFS. Onda jeli ikako to može radit na mom radiju? Prije njega sam ima usb od 4gb i savrseno je radio do ima 2 dana kad je odjednom otisa u k...

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Error 23 na autoradiju
To moras formatirat preko nekog programa, ja sam isto radio al se stvarno ne sjecam naziva programa, usb mi dan danas normalno radi nakon toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Error 23 na autoradiju

greška ti se pojavljuje jer si ga formatirao kao NTFS, a autoradio to ne zna pročitati. FAT32 format opciju ne vidiš u windowsima jer je USB veći od 32GB, zato možeš koristiti ovaj besplatni programčić za format: http://www.fat-32-formatter.com/downloads

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ok ekipa isprobat cu pa javim...
15 godina
neaktivan
Evo formatira sam priko ovog programa i sad radi savrseno. Puno hvala!!!
Samo da pitam usput i ovo. Imam micro sd karticu na smartfonu galaxy s5 i dosad zadnjih par godina je savrseno radila a onda sam nekidan obnovio muziku na njoj, stavia sam dosta novih pisama i od onda je jednostavno prestala radit. Ne prepoznaje je ni smartfon ni kompjuter niti se moze formatirat nikako. Baram ja ne zna kako. Pa me zanima jeli gotova ili se jos to moze nekako spasit?

0 0 hvala 0
15 godina
transam kaže...
Evo formatira sam priko ovog programa i sad radi savrseno. Puno hvala!!!
Samo da pitam usput i ovo. Imam micro sd karticu na smartfonu galaxy s5 i dosad zadnjih par godina je savrseno radila a onda sam nekidan obnovio muziku na njoj, stavia sam dosta novih pisama i od onda je jednostavno prestala radit. Ne prepoznaje je ni smartfon ni kompjuter niti se moze formatirat nikako. Baram ja ne zna kako. Pa me zanima jeli gotova ili se jos to moze nekako spasit?

Probaj na Linuxu.

15 godina
neaktivan
Nemam linux.

0 0 hvala 0
15 godina
transam kaže...
Nemam linux.

Pa skini ga i napravi bootable usb.

15 godina
neaktivan
Error 23 na autoradiju

Probaj hp usb disk storage format tool, ako je medij ispravan formatirat ce ga bez obzira na postojece particije.

No lako je moguce da ti je sd kartica riknula.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.5.2017 14:21 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice