Dobar Signal Losa Brzina

poruka: 6
|
čitano: 4.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Dobar Signal Losa Brzina

Postovanje!

Uzeo sam t comov maxnet mini paket prije nekih mjesec dana.

Van grada sam al imam dobar signal.

I do prija dva dana sve bilo super. Brzina je isla do 7,2 mb/s na -82-100 decibela

Nekad je malo varirala, znala je pasti ispod 4 nekad i manje. al to na kratko.

I zbog toga sam se odlucio kupiti grid antenu.

e tu su nastali problemi. Kad sam ju postavio i spojio na modem (Huawei B68A) nisam mogao uhvatiti ispod 92 decibela signal.

nekad na trenutke je znalo pasti na -60 al se brzo vrati.

Oke.. Znam da je to malo zeznuto postaviti itd.

Al evo ko sto se vidi na slici signal je solidan ali one brzine vise nema

http://s29.postimg.org/tf9u9hkjr/New_Picture.jpg

I sad mi vise nist nije jasno. Bez antene je brzina na otprilike -100 decibela bila konstantno preko 5Mb/s

a sad sa antenom 1,44 mb/s

Probao sam bez opet bez antene al je isto sranje.

Imam tri vrste antena. I na svakoj isti slicaj. Signal je relativno dobar ali brzina je koma.

Neznam zast se to dogadja

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Dobar Signal Losa Brzina

Koja "grid" antena za koju frekvenciju ? , koji koaks i koliko dug ?

Da li je okrenuta točno prema baznoj od t-coma ?....jer neke grid antene moraju biti baš točno usmjerene.

11 godina
neaktivan
Dobar Signal Losa Brzina

Imam slican problem kao i SoundSystemF. Ruter takoder Huawei B68A. Na ruteru mi pise Strong signal 3G, a download mi je ispod 2 mb/s. Tehnicari su dolazili nekoliko puta i nisu odgonetnuli u cemu je problem. Cak smo pokusali ruter postaviti na tavan kuce gdje i sada stoji. Ono sto je meni zbunjujuce: download je ispod 2 mb/s kao sto sam vec naveo, a na mobitelu koji stoji pored rutera (spajanje na 3G bez rutera) download ide preko 4mb/s!? Postavili su i antenu (riblju kost) koju je tehnicar donio. Nista se nije dobilo. Molim pomoc!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 9:23 (baric2007).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz!

Imam isti problem sa Maxnet mini paketom, probao sam sa nekoliko antena: sa onom malom od vip homeboxa koja bi trebala funkcionirat i dobro je funkcionirala na vip routeru al ovdje je router ne prepoznaje ko da nije ni spojena, na kraju sam probao sa grid antenom koja je postimana za rad na 3g mrezi i opet ista stvar, nema rezultata. Moj problem za razliku od tvojeg je sto ja mogu bez antene dobit u najboljem slucaju 2.5 Mbit/s sto je jako lose. Prijavio sam da mi je brzina jako losa, neki put se zna spustit ispod 1Mbit/s sto je manje nego je HAKOm odredio, pa su rekli da ce spojit neku antenu kad je dobiju na zalihi jer trenutacno nije dostupna. Mozda je problem sa tim huawei routerima, nemam pojma iskreno. 

Ako si uspio rijesiti problem, bio bih zahvalan na povratnoj informaciji.

12 godina

kojim koaksijalnim kablom spajaš te antene i koliko je dug ?

12 godina
neaktivan
Dobar Signal Losa Brzina

Ekipa, evo update!

Dobio sam drugi router i antenu na kojem imam full signal i ping mi je sa 100 pao na 30-40. Međutim problem je u tome sto nakon potrosenih 40Gb prometa brzina pada na 1Mbit/s. Samo me čudi što to nije bilo spomenuto pri potpisivanju ugovora, a opet to je Hrvatski Telekom.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice