Disc boot failure..

poruka: 5
|
čitano: 2.366
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Disc boot failure..

Pozdrav, frend mi ima problem s kompom.

Znaci svaki put kad se komp upali javi mu se disc boot failure.. Reko sam mu da napravi clear cmos i loada default settingse u biosu i da stavi primary boot device hdd.. i sve je napravio medutim nista ne pomaze..

nakon toga je stavio dvd rom kao primary boot device i ubacio cd od windowsa i uopce nece da boota s njega.. Ne znam u cemu je stvar, najoptimalnije mu je da ucita cd i da reinstalira windowse, vec kad ima taj problem a i planirao je ubrzo reinstall..

Imate bilo kakve savjete u vezi ovog? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Disc boot failure..

To se meni znalo dogadati isto na starom kompu. Neka proba promjeniti (IDE - SATA) koji kabel koristi na DVD-u i HDD-u. Meni je to bilo pomoglo.

im not a hacker im a security professional
17 godina
RE: Disc boot failure..
puls4R kaže...

nakon toga je stavio dvd rom kao primary boot device i ubacio cd od windowsa i uopce nece da boota s njega.. Ne znam u cemu je stvar, najoptimalnije mu je da ucita cd i da reinstalira windowse, vec kad ima taj problem a i planirao je ubrzo reinstall..

Imate bilo kakve savjete u vezi ovog? Hvala

Mora stavit "First boot" a ne "primary boot".

Moze bit da je crko hard ili dvd rom pa ako ima neki u rezervi da proba zamijenit

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
Disc boot failure..

Prilikom boota javlja 'disc boot failure insert disk and press enter', ubacim win xp disk - pokrene se nesto slicno kao kod formatiranja i dodje do errora gde kaze nesto u fazonu da HDD nije prikljucen..

Ugasim komp, sacekam malo, medjutim sad mi uspesno boota, i posle 5 min sledi restart i poruka (sry na losoj slici)

Nije valjda gotov?

ПАНТЕЛА БОГОТАЦ!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Disc boot failure..

Pregledaj disk s HD tune ako možeš u winowse ući, ako ne onda s hiren's boot cd

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: