Čudno startanje PC-a

poruka: 33
|
čitano: 5.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Čudno startanje PC-a
191x7 kaže...

Ček, radije ćeš dati 400-500+ Kn za novu matičnu nego 10ak za novi kondenzator? {#}

Neznam bas da bi to rijesilo problem. ja sam bio odnjeo maticnu na testiranje i tada mi je tip reko da je stavio 5750 ( tad je bila monstrum) i rekao je da sve uredno radi a meni nije tako da mi neide u glavu dal to on men zajjj ili sta...ugl na mojoj nema napuhanih kodezatora  aproblem je isti samo sto je 8 restarta sta bi moglo bit ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 1:35 (Damir1908).
18 godina
Damir1908 kaže...
191x7 kaže...

Ček, radije ćeš dati 400-500+ Kn za novu matičnu nego 10ak za novi kondenzator? {#}

Neznam bas da bi to rijesilo problem. ja sam bio odnjeo maticnu na testiranje i tada mi je tip reko da je stavio 5750 ( tad je bila monstrum) i rekao je da sve uredno radi a meni nije tako da mi neide u glavu dal to on men zajjj ili sta...ugl na mojoj nema napuhanih kodezatora  aproblem je isti samo sto je 8 restarta sta bi moglo bit ? 

Kod tebe može biti sasvim drugačiji problem nego kod kolege. Njemu probleme pravi neispravan kondenzator kojeg treba zamijeniti.

Za svoj slučaj najbolje otvori temu i daj detaljan opis problema.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Damir1908 kaže...
191x7 kaže...

Kod tebe može biti sasvim drugačiji problem nego kod kolege. Njemu probleme pravi neispravan kondenzator kojeg treba zamijeniti.

Za svoj slučaj najbolje otvori temu i daj detaljan opis problema.

otvorio sam odavno ... 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 12:27 (Damir1908).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice