Cudno ponasanje PCa pomoc!

poruka: 20
|
čitano: 2.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo ovak,igram igre i desi mi se da najednom tipkovnica i mis prestanu raditi skupa s monitorom koji se izgasio. {#} restartam PC i onda neko vrijeme radi normalno i opet ista stvar,da li tko zna nesto vise o tom problemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za pocetak provjeri temp. s HW Monitorom , posto ti se to događa za vrijeme igranja , mozda ti se nesto pregrijava  !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Usb-portovi,driveri ili pregrijavanje GPU-a?

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Temperature su mi ok,maticna 40 a CPU 46,samo neznam kako da testiram USB portove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A temp. grafe ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Grafa je 51c

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cudno ponasanje PCa pomoc!
Sideswipe kaže...

Grafa je 51c

Prvo control panel/system/advanced/start up and recovery/settings i uncheck automatic restart due to failure(tak nešt zvuči)

Zatim izbriši drivere od miša i tipkovnice u device manager,prvo tipkovnice.Zatim nasilno ugasi računalo preko power gumba pa upali i kad dođeš na desktop spoji natrag miš i tipkovnicu i pričekaj da sustav automatski ažurira drivere.Nadam se da ti pomaže.Sretno!

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 3:31 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan

Mozda imas virusa, skeniraj sve ljepo.

16 godina

Skeniro i nema virusa.Sto se tice drivera sve sam obriso i instaliro(s tim da sam gasio komp poslje brisanja na napajanju).Sad cu vidjet da li ce opet bit problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Te temperature koje si nam dao,to je za vrijeme igranja ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Temperature su OK... No opet, ne mora stvar biti u hardveru, (ako imaš pirat windowse) možda nisu dobro hackani, pa te izbacuju... Probaj re-instalirati windowse, a ako ni to ne pomogne, onda se obrati nekom third-party serviserun
Hacking isn't a crime. It's a lifestyle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Temperature su za vrijeme igranja WoWa(sad je 39c maticna i 46c proc).Nikad nisam imao slicne probleme pa mi cudno to sve,za sad sve je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo,komp mi sad failo dva puta za redom,znaci nije BSOD nego komp normalno radi a periferija mi se iskljuci i onda ga moram resetirat da bi radio.Normalno se winsi dizu pa neznam sta bi mogao bit problem,mozd Razer synapse driver?Updatean je pa ne vjerujem u to da je do njeg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

digni si live ubuntu,ili neki linux pa tamo surfaj ili radi nesto neko vrijeme pa vidi ako ce ti tamo failati ( live boot s usb-a )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad završiši test sa Linux-om, posudi od nekoga tipkovnicu pa testiraj računar kako će se ponašati u radu sa drugom tipkovnicom. Meni se desilo da je voda ušla u tipkovnicu, pravila kratak spoj i davala kojekave naredbe računaru pa sam ostao bez 600GB podataka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hitno molim pomoć, doma imam jedan poprilično stari komp(Intel Pentium 4 CPU 1500MHz 1.50 GHz procesor, Sapphire radeon 9600 atlantis grafičku i Win. XP Professional 2002 god. Service pack 3). Kada igram igricu koju sam dobio sa Windowsima Zuma Deluxe komp mi se samo zgasi i više ga se ne može upaliti na gumb nego iskopčati sve iz struje i ponovno ga upaliti nakon toga sve radi normalno. Pomoć molim hitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VOLKSWAGEN kaže...

Kada igram igricu koju sam dobio sa Windowsima Zuma Deluxe komp mi se samo zgasi

Kako radi sa ostalim igrama?

14 godina
neaktivan
VOLKSWAGEN kaže...

Hitno molim pomoć, doma imam jedan poprilično stari komp(Intel Pentium 4 CPU 1500MHz 1.50 GHz procesor, Sapphire radeon 9600 atlantis grafičku i Win. XP Professional 2002 god. Service pack 3). Kada igram igricu koju sam dobio sa Windowsima Zuma Deluxe komp mi se samo zgasi i više ga se ne može upaliti na gumb nego iskopčati sve iz struje i ponovno ga upaliti nakon toga sve radi normalno. Pomoć molim hitno.

Ta AGP-ovka MAKSIMALNO podržava smartshader 2.0 tako da niti ne pomišljaj na igre s pixelshader 3.0 ili išta veće od dx 8.1.Kao što je kolega već prije pitao o kojoj igri se radi ako je nešto moderniji naslov čime mislim iza 2005-2006 vjerojatno ćeš trebati 3d analyze ili swiftshader dll emulaciju iako niti to nema zagarantiran uspjeh.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina

Rjesio problem sa reinstalacijom drivera Razer Synapse {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 19:32 (Sideswipe).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemam druge igrice samo one koje sam dobio sa kompom. Na njima radi normalno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice