Slom zivaca ukratko. Jedan od gorih dana u zivotu, nakon sto sam sve sredio za komp i neki dan uzmem novu R9 270. Crkne mi maticna nakon mjenjanja usranog coolera.
Prije svega, puno puta sam mjenjao coolere, paste, na raznim maticnama. Ali neznam sta se danas dogodilo. Dakle stigao mi je Hyper 212 EVO. Koji se slaze i sa am3 maticnom i sa phenom II x4 965 procesorom. Prvo kad sam ga izvadio primjetio sam malo iskrivljena "rebra" na cooleru na nekim djelovima. Stavio sam sve kako spada, iza stavio onu plocu ispravno kako i treba za amd, gledao sam upute, nisam skidao zastitu sa te plocice. Sve sam lijepo podesio, stavio ne premalo ne previse paste, spojio. Upalio komp, monitor onako na stand by-u blica i to je to. Rade cooleri od graficke i coolera, ali nema slike. Probao sam restartat bios, izvadit bateriju na 15 min, zamjenit graficku, zamjenit monitor, probao istekat hdd, dvd i to da vidim u cemu je problem. I dalje nista, onda sam puko totalno jer sam znao da je maticna (a mozda i cpu !) otisla kvragu, od nekog kratkog spoja ili nesto. Cak mi je i mis, tipkovnica, usb kabl i usb za net pregorili. Stvarno neznam sta bi mislio. A nema niko u blizini takvu maticnu ili napajanje da bi mogao probat jer mi prezivjela graficka i rami. Ako nisu stvarno neznam sta cu. Ako iko ima iskustva ili makar prijedlog sta da radim nek molim vas kaze. Toliko para je nestalo u vjetar, jednostavno cu poludit. I sad neznam jer neznam jeli samo maticna ili je i cpu ili i sve ostalo sto je bilo na njoj !??

Twitter: @191x7