Compaq nx9010

poruka: 10
|
čitano: 2.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Compaq nx9010

ovak,imam jedan laptop koji bi trebao rijesit  tj.ne radi.

mislim da mu je krepala maticna,pa me sad zanima kolko bi dosla druga maticna,al posto je to star laptop jel ima za kupit starije te ploce?

i da napisem sta se desava..laptop je radio i sam najedanput se sve srusilo(nije nestalo strujeOsmijeh),i ja sam mislio reko mozda je do napajanja al sam ga probao pokrenuti preko baterije i preko adaptera al nista se ne desava.mrtav.na sekundu se pokaze plava lampica od paljenja i onda gotovo opet nista.u njemu su dvije ram plocice,pa sam mislio da je mozda to krepalo pa sam vadio jednu po jednu,al nista ,sve isto.ne pokazuje se na ekranu nista.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Compaq nx9010

Kada ga ukljucis u struju jel pise da puni? Cim jedva da reagira ili je matična ili je napajanje (moze biti i nesta drugo, ali rijeđe). E sada ako je dosta stariji neznam dali se isplati kupovat. Sta ako kupis i nakraju nije problem u tome? Dobro razmisli dali ti laptop treba i koliko ces ga dugo koristit. Sada se nadu novi laptopi za jeftine novce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Compaq nx9010

a di bi trebalo pisat da se puni?

kad ga stavim na struju radi lampica od napajanja.tak da mislim da to nije.

a laptop nije moj tak da ne mogu ja odlucivat kaj s tim laptopom.mene su sam pitali jel se moze kaj s tim.

a star je pa jedno 5 god sigurno

16 godina
neaktivan
RE: Compaq nx9010

Ok cim ti svijetli lampica to je ok.

Jesi probao možda resetirati bateriju. Ono neam baš ideja nekakvih, ako si sve isprobao i sve radi osim matične. Neka tip vidi. Preporuči mu da se neisplati popravljati kada za 3.5k - 4k kn već se može naći dobar laptop. :)

17 godina
neaktivan
Compaq nx9010

A mislim da ce tak nekak i bit.uglavnom hvala htio sam jos sam neki savjet,reko mozda ima netko kakvu ideju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Compaq nx9010

jos jedno pitanje zanima me koju maticnu plocu ima taj laptop compaqnx9010?

trazio sam i na hp ovim stranicama al nisam nasao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Compaq nx9010

jel moze netko napisat koja je maticna unutra,ili koja bi bila kompatibilna s njim?

i kolko bi bila cijena?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Compaq nx9010

Sve sam pretražio, ali nigdje nista.

Nasao sam na ebayu za kupiti cijelu matičnu sa procom koja potpuno radi:

http://bit.ly/ZsDGV

Možda bi se isplatilo uzeti jer nije preskupo pa da probate naručiti i staviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Compaq nx9010

da i ja sam sve pretrazio i nije mi jasno kak na hp ovim stranicama nis ne pise.pise koji je proc al ne i koja je maticna,barem ja nisam vidio.

ovo je proc 2.4 GHz a u ovom laptopu je sigurno bilo nesto slabije.ovo je mozda nesto novije i neka jaca verzija,tak da opet ne znam dal bi se slagalo

im jos netko kakvih ideja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Compaq nx9010

Kaj nitko ne zna onda koja je to maticna?

koji ste vi hakeri....pihh

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice