Kad frend pokrene MW3 dobi BSOD. Temp CPU: 45, GPU: 44. Svi driveri su instalirani, čak i novi windowsi. Procesor je AMD FX 8150 black edition, grafička je XFX R7770 1 GB Black Edition, RAM je ovaj. Matična je ova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam u čemu je problem, pa ako netko zna bio bih mu zahvalan. Da frend ne troši novce na nove komponente.
BSOD dobiva samo u MW3 ili i u ostalim igrama?
Neka proba staviti neke starije drivere.
BSOD je dobio i u DIRT Showdownu i WOW-u. Za koliko da poveća napon??
Probao je na 1,65 V i Auto - BSOD, onda je stavio na 1333 Mhz i 1,60 V - BSOD, 1600 Mhz i 1,65 V - BSOD. Dakle niti jedna kombinacija ne valja. Jedna od komponenti ne valja ili igra ne radi. Ne radi mu MW3 i DIRT. MW3 je original na CD-u. Temperature su ok.
EDIT: Kad je pokrenuo CS Source pojavilo mu se ovo;
A fatal hardware error has occurred.
Reported by component: Processor Core
Error Source: Machine Check Exception
Error Type: Bus/Interconnect Error
Processor ID: 0
The details view of this entry contains further information.
Ram ti radi na 1.35V.Smanji napon rama i frekvenciju na 1333 MHz
Probao je, niti to ne radi. Zbilja neznam u čemu je problem. Hardver ili softver.
FX Octo Core na tu plocu?Neka updatea bios i ostavi samo jedan keks rama pa proba, sve stavi na stock.
Neka proba reinstalirat windowse, pa ce onda znat. Meni su isto bili novi windowsi i pokazivao mi se BSOD 50, pa sam reinstalirao windowse i sve je bilo ok. Neka rece koji mu se tocno BSOD pokazuje. Za ovaj fatal error stvarno neznam sta je.
FX Octo Core na tu plocu?Neka updatea bios i ostavi samo jedan keks rama pa proba, sve stavi na stock.
Ta ploča nije dobra, tj. preslaba ili kaj? Znam da je kupio šrot ali šta je tu je..reći ću mu pa nek proba
Neka proba reinstalirat windowse, pa ce onda znat. Meni su isto bili novi windowsi i pokazivao mi se BSOD 50, pa sam reinstalirao windowse i sve je bilo ok. Neka rece koji mu se tocno BSOD pokazuje. Za ovaj fatal error stvarno neznam sta je.
reinstalirao je windowse već 2 puta i nije pomoglo, reći ću mu nek proba Vegetin savjet
Ploca je ocajna, nista jace od Athlona II X4 ili FX4100 nebih osobno stavio na nju.
Hebiga, sad mora kupit novu ploču
Hebiga, sad mora kupit novu ploču
Prvo treba staviti najnoviji bios na plocu, postavke staviti na stock.Ako ne radi okej, onda testirati RAM nakon toga.
Updejtao je BIOS i sve radi super. Hvala svima na pomoći.