Postavi dmp fajlove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postavi dmp fajlove.
Ako meni pricas, trazio sam ih nakon tog bluescreena i nisam mogao nac prazan folder di bi trebali bit, onda kada sam im pokusao podesiti drugu lokaciju rekao mi je nema dovoljno mjesta, vjerojatno page filea, na c: disku pa ga nemoze spremat, a page file sam ugasio na ssdu i stavio ga na hdd, tako da vjerojatno zato, ali evo danas tjedan dana i ništa još, što naravno nemora znacit da je sve ok, vidio sam da nekima svaka 3 tjedna to bude
Postavi dmp fajlove.
Ako meni pricas, trazio sam ih nakon tog bluescreena i nisam mogao nac prazan folder di bi trebali bit, onda kada sam im pokusao podesiti drugu lokaciju rekao mi je nema dovoljno mjesta, vjerojatno page filea, na c: disku pa ga nemoze spremat, a page file sam ugasio na ssdu i stavio ga na hdd, tako da vjerojatno zato, ali evo danas tjedan dana i ništa još, što naravno nemora znacit da je sve ok, vidio sam da nekima svaka 3 tjedna to bude
Ma upućeno je obojici. Jesi li uključio Show hidden files and folders i ispravno podesio kreiranje dumpova?
Ovako mi je, sad sam stavio i na c disk page file od 32 do max 64mb mislim da ce bit dovoljan za dump fileove, pa cemo vidjet ako nedaj boze ponovno bude
Tako i treba bit. Jedino možeš vidjet imaš li na C disku memory.dmp u rootu, to je isto dump file, možda ga je stvorio, bit će oko 100+mb
U C://Windows ? Nema niti hidden files
Onda ništa. Uživaj dok ga nema.
Na jednom računalu imam problem koji mi često javlja.
Znači, PC se sam resetira. Stavio sam nove windowse, testirao HD, Ram i GPU i nema nikakvih grešaka.
Znači, PC se sam resetira. Stavio sam nove windowse, testirao HD, Ram i GPU i nema nikakvih grešaka.
Čime si testirao RAM? Memtestom86+? Ako nisi, naprvi to Jedan po jedan stick RAM-a 8 passova svaki. Koje su komponente tog PC-a? Koliko je star? Je li napajanje ispravno i dovoljno snažno da sve to vrti? HDD si testirao HD Tuneom? Probaj provjeriti fajle SFC-om. Znam da si rekao da si već reinstalirao sustav, ali svejedno.
Dump mi ništa ne govori. Ako ništa ne pomogne, predlažem Driver Verifier, pa nek on stressa drivere dok se neki ne sruši.
Čime si testirao RAM? Memtestom86+? Ako nisi, naprvi to Jedan po jedan stick RAM-a 8 passova svaki. Koje su komponente tog PC-a? Koliko je star? Je li napajanje ispravno i dovoljno snažno da sve to vrti? HDD si testirao HD Tuneom? Probaj provjeriti fajle SFC-om. Znam da si rekao da si već reinstalirao sustav, ali svejedno.
Dump mi ništa ne govori. Ako ništa ne pomogne, predlažem Driver Verifier, pa nek on stressa drivere dok se neki ne sruši.
Da, testirao sam sa svime ovim što si naveo.
Imam jedanu pločicu RAM-a i testirao sam samo taj jedan slot i nema nikakvih errora.
Komponente su niže, a star je max 3god.
MB: MSI B75A-G3
CPU: INTEL Core i5-3470 3.2 GHZ
RAM: 4GB DDR3 1600 MHz
HDD: WDC 500GB 7200rmp HDD
SSD: Vertex 3 120GB
GPU: Radeon HD 7850 2GB
PSU: XFX PRO 450W
Driver Verifier pusti. Oprez: PC će biti usporen dok on radi i pazi da ga dobro podesiš.
Ako ni to ne pomogne, predlažem da posudiš PSU od nekog pa da probaš, jer sam i sam imao sličnu situaciju prije 6-7 godina.
Instalirala sam Avast 2016 i od tada mi se kod paljenja javlja BSOD 0x000007e, kad obrišem Avast radi normalno. Koristite li vi Avast i imate li probleme?
Nije prvi puta da se događa bsod zbog antivirusa. Ja sam korisito Aviru, a sada više ne koristim ništa :D
Uzroka može biti cijelo "more", a najćešći su kvar disk kontrolera, krivo postavljeni boot uređaj u BIOS-u, pokvareni hdd.
Uglavnom, prvo provjeri BIOS (e sad, kako ući u njega - neka od F tipki, a koja, ovisi o marki i modelu uređaja).
Drugo, treba ti instalacijski ili repair cd/dvd/usb.
Bez više podataka, toliko, zasada.
Pozdrav svima.
Imam problem sa PC, naime racunar se prvo palio, ali kada treba da se pojavi desktop, samo crna slika bude i kursor od misa je na ekranu, moze se pomijerati kursos, ali ne pojavljuju se ikone niti windows da se do kraja upali.
Sada ne mogu nikako upaliti, samo mi izbacuje bluescreen.
Nastojim da prije pokusaja da reinstaliram windows, da pokusam kako uci u windows, imam vaznih podataka na C particiji.
Probao preko safemode, isto sam ocrni ekran sa kursorom
Pozdrav svima.
Imam problem sa PC, naime racunar se prvo palio, ali kada treba da se pojavi desktop, samo crna slika bude i kursor od misa je na ekranu, moze se pomijerati kursos, ali ne pojavljuju se ikone niti windows da se do kraja upali.
Nastojim da prije pokusaja da reinstaliram windows, da pokusam kako uci u windows, imam vaznih podataka na C particiji.
Pozdrav svima.
EDIT:
Neki mi error izbacio, pa sam dva puta objavio, ide i upload slike.
Pozdrav svima.
EDIT:
Neki mi error izbacio, pa sam dva puta objavio, ide i upload slike.
Koji Windows koristiš?
Situacija je riješena.
Ipak sam uradio reinstall windowsa. Svi podaci su ostali u windows.old folderu.
Jedino me muci sto je reinstalacija trajala skoro 2h, sto mi je neuobicajno u odnosu na prethodnih par puta dok sa radio.
Situacija je riješena.
Ipak sam uradio reinstall windowsa. Svi podaci su ostali u windows.old folderu.
Jedino me muci sto je reinstalacija trajala skoro 2h, sto mi je neuobicajno u odnosu na prethodnih par puta dok sa radio.
ovo što si rekao mi miriši loš disk ili slab sata kabel.
Obično 0xf4 ima veze s hdd pa to provjeri s hd tune pod health tablicom
Također radiš li to s ssd imaš li uključen ahci

Izgleda da nije najbolje rijesena situacija, danas kada sam upalio PC, isto kada treba da se pojavi desktop, ekran crn sa kursorom, ali nakon minutu-dvije dosao je sebi.
HDD je u pitajnu, nije SSD, nisam siguran za AHCI, ali ja msm da je upaljen.
Ne znam da li je od kakvog znacaja, ali sinoc dok sam probao da instaliram Office paket sa CD, bukvalno nisam mogao preko Crome naci osnovne programe za instalaciju, blokira svako malo "Not respondng".
Isto tako i prije kada radim neku instalaciju sa CD, ili prebacujem na USB neke stvari (vecu kolicini), racunar ne moze normalno da radi ostale procese, npr. kao u prethodnom slucaju, slabo internet radi (slabo ucitaje).
Ipak cu provjeriti sa tim programo da li je sve OK.
EDIT.
Uradio sam error scan sa HD Tune, sve je uredno proslo, bez i jedne greske, health je sve OK.
Par puta sam restartovao racunar, normalno se upali, tako da trenutno nema problema.
Nije valjda bilo do windowsa problem (nije oriđi). Nadam se da nece vise ponavljati problem.
Ako bude kakvih problema, opet vam se javljam ovdje :D
Pozdrav svima
Moje ime je Mića nedavno sam kupio novo racunalo sve novo osim tip misa instalirao win 7 64 bit sve update od win drajvere od mb gpu itd imam cudan problem dok gledam video na youtubu nakon nekog vremena dobijem BSOD i racunalo se restarta.Igram igricu Far Cry 4 na ULTRA 10 sati u komadu sve pet Evo file
011016-14929-01.dmp 10.1.2016. 20:17:09 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000a fffff880`c19f09e0 00000000`00000002 00000000`00000000 fffff800`02ed9e09 dfsc.sys dfsc.sys+bd5489e0 DFS Namespace Client Driver Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17514 (win7sp1_rtm.101119-1850) x64 ntoskrnl.exe+73c40 C:\Windows\Minidump\011016-14929-01.dmp 4 15 7601 287.754 10.1.2016. 20:17:40
jel ima ko kakvu ideju usput da napomenem da sam recunalo dao na testiranje u Links i da su zamjenili maticnu i memoriju testirali sa mem testom sve pet 3Dmarkom sve pet nakon igre od 10 sati tem cpu-a je 37 a Mb-a 32 C Moja konfiguracije je
AMD A10 7870K
MB AsrockFM2A88X4
GPU Asus Strix R7 370 oc4gbddr5
Ram ddr4 1866 2x8gb
Pozdrav svima
Moje ime je Mića nedavno sam kupio novo racunalo sve novo osim tip misa instalirao win 7 64 bit sve update od win drajvere od mb gpu itd imam cudan problem dok gledam video na youtubu nakon nekog vremena dobijem BSOD i racunalo se restarta.Igram igricu Far Cry 4 na ULTRA 10 sati u komadu sve pet Evo file
011016-14929-01.dmp 10.1.2016. 20:17:09 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000a fffff880`c19f09e0 00000000`00000002 00000000`00000000 fffff800`02ed9e09 dfsc.sys dfsc.sys+bd5489e0 DFS Namespace Client Driver Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17514 (win7sp1_rtm.101119-1850) x64 ntoskrnl.exe+73c40 C:\Windows\Minidump\011016-14929-01.dmp 4 15 7601 287.754 10.1.2016. 20:17:40
jel ima ko kakvu ideju usput da napomenem da sam recunalo dao na testiranje u Links i da su zamjenili maticnu i memoriju testirali sa mem testom sve pet 3Dmarkom sve pet nakon igre od 10 sati tem cpu-a je 37 a Mb-a 32 C Moja konfiguracije je
AMD A10 7870K
MB AsrockFM2A88X4
GPU Asus Strix R7 370 oc4gbddr5
Ram ddr4 1866 2x8gb
To stavi na neki servis za dijeljenje datoteka i postavi link ovdje da ga analiziram.
Driveri od grafe (ili sama grafa) i USB driveri zezaju.
Hvala na brzom odgovoru potrazicu nove drajvere.Kako tocno instalirati potrebne drajvere za konfiguraciju koju imam nekoristim procesor kao graficki drajver jer imam posebno graficku karticu Asus strix R7 370 serije u biosu mi je iskljucena onbord grafika monitor spojen preko HDMI kabla na PCI grficku nije mi jasno amd ima all in one drivere pa crimson ima drajvere koji su meni potrbni drajveri.Nisam neki lumen po pitanju pc-a al do sad sam imao intel core 2x220 i graficku GF8600GT i bilo mi je jednostavno instalirati win 7 riltek zvuk i gf drajvere a ovde mi nije jasno zasto u device menageru pod displej imam dvije stavke AMD Redeon(TM) R7 Graphics i Asus R7 370 Series.Ako netko od vas strucnjaka ima volje da mi objasni bio bih mu jako zahvalan thx
Izbacuje mi BSOD u toku snimanja sistema, u pitanju je memory managment
Izbacuje mi BSOD u toku snimanja sistema, u pitanju je memory managment
Test pločica po pločica RAM-a 8 passova Memtestom86+
Pozdrav. I nakon čiste instalacije isti problemi
evo u prilogu ZIP pa bih molio za pomoć
BSOD je u pitanju.