Pozz imam problem pri bootanju xp ...znaci do onog "press any key" je u redu i onda win xp "stari" se samo nastavi bootat CD nista ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde si pogledaj u peripheral sekciji u biosu dal ti je enablean USB support.
Jeste
Vjerojatno je do samog cd-a, probaj ga ponovno sprziti ili posudi od nekog.
...
Probo sam win 8.1 jucer sam dobio lcenciran i na svoj PC sam ga bez problema stavio ...i win 7 sam probao tako da ne vjerujem da nije do CDa
Probo sam win 8.1 jucer sam dobio lcenciran i na svoj PC sam ga bez problema stavio ...i win 7 sam probao tako da ne vjerujem da nije do CDa
windows xp > win 8.1 po nekoj logici tvojoj
Oprosti molim te vidim da poruka nije jasna ..iza sna sam je napisao sry ..ugl probao sam par CDova al nijedan ne radi :(
ako ti je CD-DVD čitao druge CD onda je ispravan...a neznam kako si pržio Xp, Win 7 itd...tj. da li su napravljeni da budu butabilni ?
...usput kad već ulaziš u BIOS vidi na prvoj strani da li ti vidi taj CD-DVD tj. da li je prepoznat i na popisu ??
A da probas napraviti bootabilni USB stick i rijesen problem :o?
Booto sam vec dosta PCa sa ovim CDom ..nezz jedino ako se nije nekim cudom pokvario i radi mi cd dvd
Da, probaj preko USB sticka, rufus to radi u par koraka.
Koji program ...Rufus ??
Uspio sam preko USBa ..hvala vam ;)
Da ne otvaram novu temu, dakle unazad par mj mi se poceo dogadjat taj problem, prvo da napomenem cpu mi je overclockan ali i stabilan jos od ljeta tako da sumnjam da je odjednom u tome problem. Sve 5 radi dok ne pritisnem tipku za reset, ako restartam softwareski sve ok, ali ako restartam na kucistu, resetira se i stoji Asus logo i ne mrda, nemogu nist, tek kad izvadim jumper i ocistim cmos onda valja sve opet, mogu u bios tweakat štagod, ali iduci put cim restartam komp na kucistu, ponovno ista operatura -,- ? Šta bi to moglo biti ?
Ajd zamijeni bios bateriju pa probaj.
Ajd zamijeni bios bateriju pa probaj.
Nisam nikad mjenjao mogu uzet bilo kakvu takvu bateriju ? Ako uspijem naci
Bitno da je CR2032, chipoteka, urarski servisi itd...