Čitajući zadnjih nekoliko stranica, nisam uspio pronaći sličnu temu, pa ni odgovor na moje pitanje..
Kada stavim komp u sleep, on zaspe i kada se treba upaliti, zavrti ventilatore na par sekundi, pa stane i tako u krug svakih 5 sekundi.. Dole u prilogu imate i video kao pojašnjenje.
Nije mi se nikad prije ovo događalo i počelo je prekjučer tek. Nisam ništa radio sa kompom, samo od sebe najednom počelo. Također sam imao nekih problema sličnih sa paljenjem računala prekjučer kad sam ga upalio nakon kraće novogodišnje pauze (10-ak dana).
Komp se tako vrti po 5-6 minuta i nema promjene. Onda sam ga ištekao iz zida bio, ušteko ponovno, upalio i nakon malo dužeg vrtenja svih ventilatora, upali se, doduše malo šteka, kao da je bio cijelo vrijeme u sleepu. Svi programi gore koji su gorili, svi prozori otvoreni kao što su bili, a bio je ištekan iz struje 15-ak sekundi sigurno :S
Evo i link na video pa pogledajte (cca 1.5 MB velik). Samo kliknete na VID_2020102_212022.3gp, pored Downloada gore (da se lakše snađete)
http://speedy.sh/vepvr/VID-20120102-212022.3gp
NOVI PROBLEM OPET, SLIČAN ILI ISTI, NISAM SIGURAN.. EVO LINK NA PAR POSTOVA ISPOD.