Bok ekipa!!! imam jedan problem koji me muči nenormalno,,,jučer sam kupio komp, donesem ga doma, pokušam upaliti i ne ide,,,vidio sam da mi na matičnoj ploči (asus m3a32-mvp deluxe) blica ona zelena žaruljica zbog koje ne mogu upalit komp,,,pa me zanima jel itko zna što bi mogao biti problem, HITNO JE!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošto je računalo novo, nemoj se zamarati sa tim problemom.Lijepo odnesi računalo tamo gdje si ga kupio i objasni u čemu je problem i oni će to riješiti.
Kao što je kolega rekao. Računalo sigurno ima garanciju. Odnesi u dućan gdje si kupio pa neka oni tamo vide. Nama si dao premalo informacija. Kao prvo neznamo kakve su komponente, dali se čuje kakav zvučni signal itd.
Problem je što komp nije kupljen u trgovini već kod nekog lika kod kojeg je radio kako treba,,,ja ga donesem doma, probam upaliti i ne ide! Rastavio sam cijelu konf i ponovo sastavio i opet isti vrag,,, onda opet poskidam sve, samo ostavim matičnu i napajanje i opet isto,,,nisam probao sa drugim napajanjem jer čitao sam po drugim forumima da može ono zezat, nemam trenutno kod koga posudit napajanje! Znači, ili je napajanje ili matična, zanima me što vi mislite što bi mogli biti? BTW: imate moju konf na profilu!