Black Screen Windows 7 veliki problem

poruka: 9
|
čitano: 2.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, 

Imam jako veliki problem. Prije 4 dana sam se vratio doma upalio sam svoje računalo i radilo je sasvim uredu. ali sutra dan sam kupio TV i spojio PC na njega. Upalio sam komp dobio sam signal i vidio sam bootanje ali problem je došao kad su se windowsi krenuli ucitavati, vidio sam logo screen i poslje toga nista CRNA SLIKA , bez misa...naravno mogu uci u safe modu. tamo sam uninstaliro grafičku i uspio sam uci u windows 7 ALI kad opet instaliram grafičku isti problem...naravno kad sam vratio na CRT monitor opet mi windows 7 nisu radili 

Sutra dan sam instaliro windows xp. i uspješno sam instaliro graficku i sad sve radi ali ja se želim prebacit na windows 7.

ukratko u windows xp mogu instalirati graficku ali u windows 7 imam Black screen of death =/

CPU: Intel Dual Core E5200 2,5 GHz 2 mb c. FSB 800 MHz 64 bitni (al ja pokrecem 32 bitni windows xp i windows 7 =/ nezz)

RAM : RAM PC-6400, 2 GB , G.SKILL PQ Series , F2-6400CL5S-2GBPQ

Graf: VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4830, 1 GB DDE 3, DualDIV

Maticna: MBO ASROCK P45DE, INTEL P45/ICH10, DDR2, ZVUK ,SATA, G-LAN

Napajanje: 400W

windows xp koji sad imam je 32 bitni...

Čini se da su došli računi za sve one igrice,filmove , programe koje sam skidao preko torrenta XD

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Black Screen Windows 7 veliki problem

Mislim da bi trebao prvo upalit komp pa onda prikopčat tv.

Tak da možeš koristit komp i prebacit na tv.

ako xp instalira grafičku ne vidim razloga zašt ne bi win 7.

Probaj reinstal drivere za matičnu na win7, a s čim spajaš tv na karticu, kojim kablovima

14 godina
neaktivan

da mogu prebacit na tv i odma na komp prebacit...

cini se kao da driveri od graficke na windows 7 nerade =/

a TV mi je spojen preko graficke preko DIV izlaza pa na HDMI , ali mogu i preko VGA obicno al opet isti problem 

17 godina

A ništa probaj s novim driverima, prije toga uninstal stare drivere.

Pripazi na rezolucuju zbog tv, mada bi trebo win7 sam to odredit.

Btw da li win prepozna o kojem se tv-u radi.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/ati-radeon-tv-out/10486.aspx

Evo ti link pa pogledaj slični problemi, a i pregledaj forum ima dosta topica o toj temi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 20:10 (Promatrač).
15 godina
neaktivan
The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da graficka prepozna tv kad je instaliram na windows xp

Windows xp prepozna sve drivere...stvarno neznam vise kaj da radim sve sam pokuso...skoro sve...

16 godina

Da li si provjerio koji ti je primarni, a koji sekundarni monitor?

Meni se isto tako bilo desilo jer je TV bio podesen kao primarni monitor. Zapravo mislim da mozda nije uopce bilo podeseno koji je prvi, a koji sekundarni, pa su Windowsi jednostavno pokupili Primarni onako kako je BIOS graficke definirao (koji DVI adapter je primarni).

Isto, Windowsi se bootaju, kompjuter zuji, ali nigdje slike.

Probao restartati par puta, vec pomisljao na reinstall kad pogledam na TV (na program gdje je primao sliku) i na TV-u uredno vidim desktop.

Cisto zamjeni adaptere na koje su spojeni kablovi, odnosno onaj gdje je spojen monitor na graficku zamjeni onim gdje je spojen TV i obrnuto.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmmm idem probati mozda upali ali meni je komp samo sad spojen na jedan monitor a to je taj TV

16 godina
Lino777 kaže...

hmmm idem probati mozda upali ali meni je komp samo sad spojen na jedan monitor a to je taj TV

Ah oprosti, ja sam skuzio da imas spojen i monitor i TV.

Onda neznam sta bi moglo biti {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice