ATI Radeon 3430 i Windows7 problem

poruka: 6
|
čitano: 1.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATI RADEON 3430 i WINDOWS 7 problem

Pozdrav,imam Laptom Hp 6730s i nedavno sam instaliro nove Windowse 7 i imam problem sa dotičnom grafičkom karticom.Drviveri su up to date ali očito nešto nevalja, grafička se vrti,glasno zuji i grije nonstop na maksimumu kao da igram neku zahtjevnu igricu, bez obzira što neradim ništa i upaljen je screensaver. Od igara igram samo igrice na facebooku i konstantno imam problema sa displayom,(izbacivanje iz igre,blicanje ekrana itd..)

Dali postoji kakvo rješenje za mene ili je jedini način da se vratim na Vistu ili XP : ( 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: ATI RADEON 3430 i WINDOWS 7 problem
scholle kaže...

Pozdrav,imam Laptom Hp 6730s i nedavno sam instaliro nove Windowse 7 i imam problem sa dotičnom grafičkom karticom.Drviveri su up to date ali očito nešto nevalja, grafička se vrti,glasno zuji i grije nonstop na maksimumu kao da igram neku zahtjevnu igricu, bez obzira što neradim ništa i upaljen je screensaver. Od igara igram samo igrice na facebooku i konstantno imam problema sa displayom,(izbacivanje iz igre,blicanje ekrana itd..)

Dali postoji kakvo rješenje za mene ili je jedini način da se vratim na Vistu ili XP : ( 

Provjeri jesi li zalio cvijece an face-u?

Jesi li probao ponovo instalirati Windows 7?

Ma vrati se ti na Vistu par mjeseci jos...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
ATI RADEON 3430 i WINDOWS 7 problem

1. Probaj sa ATI-jevog sitea skinuti najnovije drivere za tvoju grafičku karticu za Windows 7 (redovito izbaciju nove verzije).

2. Deinstaliraj stare drivere od grafičke kartice.

3. Instaliraj nove drivere od grafičke kartice.

4. Ne bi smjelo biti problema, jer su Windows 7 izuzetno stabilni, ali

5. Ako ne ide probaj u Windows 7 startati Windows XP mod i u njemu startati program i igre koje ti rade problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel imaš problema sa driverima koji dolaze sa sedmicom?

16 godina
neaktivan

problem ti radi file dxdiag.dll  \WINDOWS\system 32\dxdiag.dll, riješenje problema ti je slijedeće: morati ćeš uzeti vlasništvo nad filom i preimenovati ga u  dxdiag.dll.old, od nekog prekopirati isti taj s Viste ili XP systema i to ti je to. ak ne znash sam javi

16 godina
neaktivan

hvala, nisam sturčnjak ali imam jednog kolegi koji bi to trebao znati napraviti, pokušat ću to napraviti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice