Athlon s939 pukla nožica

poruka: 21
|
čitano: 4.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran
Athlon s939 pukla nožica

brat je skidao hladnjak sa procesora i ovaj je ostao zalijepljen na njemu.

pritom je pukla nožica na strani gdje je strelica na procesoru.

hoće li radit bez nje i kolika je šansa da izgori ploča ili procesor kad se vrati na trag i pokrene komp.

radi se o nožici sa slike.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Athlon s939 pukla nožica

Moš ga bacit sad Mršti se

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 15:50 (PoToKTM).

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Athlon s939 pukla nožica
mierda-del-torro kaže...

hoće li radit bez nje i kolika je šansa da izgori ploča ili procesor kad se vrati na trag i pokrene komp.

mozes ga bacit kokosima da ga kljucaju.ja ti preporucam da ga ne stavljas na plocu jel bi moglo biti svasta.

imao sam takav slucaj odnosno kad sam skidao procesor dole zaljepio mi se sa pastom pa sam iscupao komplet hladnjak sa procesorom sva sreća da nije nesta puklo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 17:03 (razer1911).
17 godina
odjavljen
mierda-del-torro kaže...

Ne može ništa izgorit. Ako ne bude radilo jednostavno ti neće bootat os. Proc može raditi bez nekih nožica (dokazano) tako da su vrlo velike šanse da radi.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Proc može raditi bez nekih nožica (dokazano) tako da su vrlo velike šanse da radi.

Naravno , naročito ako je otkinuta nožica masa ili plus od napajanja ( i jednih i drugih ima dosta) . Ako je pak neka logička, onda vjerovatno neće raditi ili će bacat BSOD-ove. U svakom slučaju nikako nemože oštetiti ploču.

17 godina
neaktivan
Athlon s939 pukla nožica

Ako ga misliš bacit, radje ga daj meni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Odi kod zlatara i objasni mu situaciju. Lako je moguće da će on uspijeti spojiti nožicu na procesor jer ima alat za takve stvari.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 17:56 (Branimir2412).
16 godina
Athlon s939 pukla nožica

Probaj, kao što je rećeno, ništa nemože biti..

Velike su ti šanse da proradi..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Athlon s939 pukla nožica

Skoro sam zaboravio napomenuti- istuci brata i reci mu da ti ne dira komp.Namigiva

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
Moj PC  
9 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Athlon s939 pukla nožica

ionako je njegov komp.

još bi i mogao otići kod zlatara da je našao nožicu.

kad bi sigurno znao da neće spržit ploču možda bi probao i uplait al mislim da neću.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mierda-del-torro kaže...

ionako je njegov komp.

kad bi sigurno znao da neće spržit ploču možda bi probao i uplait al mislim da neću.

Neće spržit ploču. To se ne može desiti ni u kojem slučaju. Sigurno je 100000 %.

18 godina
Athlon s939 pukla nožica

Pa nikakav problem: bio ti je procesor s939, ostao si bez jedne nožice i sad je s938 to jest AM3! Prodaj ga nekome pod AM3 procesor!SmijehBelji se

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Schumix kaže...

Pa nikakav problem: bio ti je procesor s939, ostao si bez jedne nožice i sad je s938 to jest AM3! Prodaj ga nekome pod AM3 procesor!SmijehBelji se

Da su pinovi na istom jestu mogao bi ga uvalit nekoj budali, ali proc mu vjerojatno radi, tako da nema razloga za prodaju.

18 godina
mierda-del-torro kaže...

ionako je njegov komp.

Nožicu neka potraži u socketu od procesora. To je prvo logično mjesto gdje treba tražiti. No ako je ne uspije pronaći, neka slobodno posjeti zlatara pa neka s njime vidi dali je on na koji način sam može napraviti. Jer te nožice su večim djelom od zlata tako da nebi trebalo biti nikakvih problema. No neka se prvo s zlatarom dogovori oko cijene. Ako mu je preskupo, neka jednostavno isproba dali procesor radi kako treba, ako ne neka kupi neki polovan za taj socket i stvar riješena.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

Ako je pukla nožica, a njemu ostao ostatke od bakrene od koji moguće uz tanke žice zalemit. Inače ja to bavim.

Nenad
16 godina

probaj zalemit nožicu ak je još imaš :)

ja kad sam bio njokli sam skurio procesor jer nisam pročitao upute tad su sabirnice po pločama se štelale pomoću jumpera, ja metnul duron a po defaultu bio za athlon i skurio procesor te rastopio mi se utor na ploči, a baš dao 1000 kn tad za top ploču, i onda sam kupio novi cpu a utor na ploči nekak skemio i radilo je!

18 godina
protjeran

našao sam na njuškalu drugi, ovaj ću vjerovatno bacit.

''how yes no''
17 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

našao sam na njuškalu drugi, ovaj ću vjerovatno bacit.

pošalji mi ga u poreč, na moj račun.

EDIT: Još ću ti i kavu platit ako ćeš

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 19:58 (Katana).
16 godina
neaktivan
Athlon s939 pukla nožica

A da proba zalemit natrag tu nozicu? Nisam sarkastican.....Probaj xD

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Athlon s939 pukla nožica

proc radi, komp se pali bez problema, nisam testirao, samo upalio i bootao win bez problema.

ne znam kako bi išlo sa opterećenjem.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mierda-del-torro kaže...

proc radi, komp se pali bez problema, nisam testirao, samo upalio i bootao win bez problema.

ne znam kako bi išlo sa opterećenjem.

Jesam ti rekao.... Namigiva

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice