Kupio sam gore navedenu konfu i imam problema s driverima za gtx260.Kad san stavlja drivere doslo je do 50% instalacije i stajalo je 20tak minuta i onda se kompletiralo.Isprva mi nije ponudilo physix ali nakon trećeg puta jest.I ne znam znači li ovo išta ali u windows experience indexu su mi obe stavke grafike 1.0!!!Flash biosa i najnoviji driveri skinuti.Ima li ko saznanja o sličnom problemu i zna li neko je li možda problem u kombinaciji matične i grafičke.Možda neko s istim problemima???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi instaliro drivere koji si dobio sa grafičkom ili obične ako si obične oni nicu baš prilagođeni za GTX seriju
Dali sve radi? Aplikacije, igre, filmovi...? Koje drivere si točno instalirao?
Sve radi,crysis na high,filmovi sve....Izgleda da je do drivera nVidie.Onaj physx valjda nesto zeza pa triba nesto duže,baš mi frend javio da i njemu....Driver ge force gtx260 07.10.2008. ...
Nemas onda razloga za brigu. Samo prati kada dodu novi driveri i GG.
Nije ti problem nikakav u kompu nego u driverima. Puno ljudi ima tih problema s instaliranjem i ja sam ih imal dok nisam pronašel rješenje. Ovak : skineš drivere u kojima je PhysX, imaš jedan file od npr. 100Mb (oko tolko su svi novi driveri) klikneš desnom tipkom na njega i extract-aš i dobiš folder s svim fileovima tih drivera i kaj moraš napraviti je da iz tog foldera premjestiš PhysX setup (samo taj jedan file) bilo kam glavno da je van tog foldera. Zatim iz tog foldera normalno instaliraš driver, a kasnije iz onog filea koji si premjesti instaliraš PhysX. Nvidia nikak da popravi taj "bug".
Fala, meni su se driveri nekako instalirali ,to ćemo onda od sljedećeg puta ....