Da, da znam da ima mali milijun ovakvih tema, ali gdje god pogledao sve što sugestiraju sam napravio. Updateao drivere - ofc (ide mi automatski prek Steama), Downgradeat ih ne mogu, također sam deinstaliro sve drajvere grafičke kartice i ponovno ih instalirao, nije pomoglo. Ne mogu ni odnijet na reklamaciju jer mi je prošlo vrijeme garancije. Jel ima još nečeg što bih mogao napraviti osim kupit novu grafu??
P.S. : Ovo mi se događalo i prije (počelo pred godinu i po dana), ali bi se dogodilo jednom u 2-3 (ako i toliko često) mjeseca pa mi nije bilo frke. Nedavno sam nabavio Windowse sedmicu i sve je išlo glatko, čak su mi igrice počele radit bolje nego dok sam imo xp. No eto nedavno mi se ovo konstantno počelo događat, sasvim neovisno na kojim postavkama igram igricu tj. mogu stavit na lowest sve i opet će mi se dešavati ista stvar - igrica će se zalediti, stati na 5-10 sekundi, zacrniti se ekran na 3-6 sekundi i ponovo me vratit u igru. Ako u to vrijeme stisnem ctrl+alt+delete da vidim desktop pojavit će mi se balončić u donjem desnom kutu govoreći Your AMD stopped working and has succesfully recovered (tak nekak). Nez kj da radim. Hvala na svakoj pomoći.
Specs:
Windows 7 Ultimate 32 bitni
Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.4 GHz
4 gige rama
Grafa mi je ATI Radeon HD 5700 Series