Već neko vrijeme koristim Airliwe 1600 usb za spajanje na net,i nije bilo nikakvih problema,prije par dana spojio sam ga na drugi komp,instalirao sve radi,na net se može normalno,međutim čim se počne nešto skidati,bilo update antivirusa,torent neki,ili neki program-driver bilo šta odmah pukne veza i kad odem na refresh da nađe availabe network,kao ne nađe ni jednu koliko god puta kliknem,onda fizički ištekam antenu sačekam 5-6 sekundi,uštekam,i odmah se spoji na default mrežu i sve radi normalno,dok opet se nešto ne počne skidati,probao sam i nove win Xp staviti,nove drivere i ista stvar,dok na drugom kompu radi sve normalno znači oba kompa rade na win xp sp3,ostao sam bez ideja više ako neko ima ideju molio bih pomoć,jer mi se ne da svakih 4-5 min ištekavati antenu,hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje prikljucujes karticu? Naprijed ili na maticnu direktno?
Moze biti ako se prikljucuje od naprijed da ne dobiva dosta struje pa prestane s radom.
Ohne Audi geht es nicht..
ma probao sam sve usb utore,ista stvar,evo sad sam priključio na ovaj drugi komp-koji je još stariji i slabiji od ovog što ga inače koristim i radi bez greške,a na onom puca veza svakih par sekundi-ne razumijem!!
našao sam na netu jedan tip ima isti problem,e sad ak mi netko može objasniti što je točno riješenje,osim staviti drivere za win 98 odnosno što je Ndiswrapper?
poruka:Hi everyone,I have an issue with that card,it's about connection.
I'm using ubuntu 10.10 and the problem is when I connect to the internet it works for about 5 seconds and it stops working,I can't download anything or surfing the net but is still connected.
You may have to install ndis-dkms to get Ndiswrapper working