Pozdrav svima!
Uzo Acera,Aspire 7520g
laptop je super jak,posto mi je trebala zamjena za desktop (AMD turionX2,4gb ram,8600 Gt 512 Vram,500 gb Hdds),inace sam jako zadovoljan s njim,znam da mozda nije bas kvalitetna izrada ko neki HP,ali za 7500 jaci laptop nisam mogao dobiti a vazna mi je snaga jer ga trebam za obradu videa,audia,ma sve i svasta a jos se volim i igrati..
Problem je ovaj.
Pocelo mi je nesto skripati,kvrckati oko dvd drive-a!stvar je u tom da mislim da nije nista opasno-laptop i dvd rade normalno,ali kad otvaram ekran ili kad ga primim bas se cuje to iritantno kvrkcanje (nije bitno jel ima cd-a u drivu ili ne). recimo kad ga primim sa te desne strane tocno ispod i iznad dvd ladice i stisnem,uvijek se cuje taj zvuk..ma cak mislim da je to mozda malo otpusteni saraf,ali nemora biti..kad izvadim tray (kad ejectam dvd) i pogledam nutra,koda onaj lim od ruba dvd driva i plastika laptopa nisu dovoljno spojeni,zasarafljeni..
E sad,ja sam cak i radio jedno vijeme ko PC serviser,a malo sam se i zeko sa laptopima,odlazak u servis bi bio krajnji izlaz-neda mi se placat nekom sto vjerovatno mogu i sam,osim toga laptop nije pod garancijom,i tak sam vec stavljo dodatne rame nutra..
Najveci problem je u tome sto ga se bojim potpuno raskopat a nemrem nac di je opce onaj saraf koji drzi DVD..na netu sam gledo za neke starije modele,tamo se mora dizat tastatura da bi se doslo do sarafa...
Molim vas ako netko ima slicnog acera ili zna rijesenje problema da mi pomogne,platim bar cugu za posten savijet!
Puno fala.