8 gb rama a ocitava 4.5 gb

poruka: 37
|
čitano: 6.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran

ddr3 postoji skoro deset godina...kad su tek izasle u prodaju, vjerojatno je bilo 512MB chipova...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Re: 8 gb rama a ocitava 4.5 gb
Jesi ti uopće pogledao te firme? Ili si samo nasao link? Te firme su vjerodostojne kao i kineske nvidia kartice koje si mogao kupiti preko ebaya.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...
Jesi ti uopće pogledao te firme? Ili si samo nasao link? Te firme su vjerodostojne kao i kineske nvidia kartice koje si mogao kupiti preko ebaya.

Decec. Prerastao sam ja virtualno svadjanje, jer od toga se jedino moze dobiti cir na zeludcu. Trazio si link, dobio si linkove. Sto je slijedece ? Da narucim osobno i da ti osobno dostavim da te uvjerim ?!?! Ili mozda Kolinda osobno da ti dostavi , jer mozda niti ja nisam ja, vec neki mozda kineski bot... Ako pak ne znas gdje da izbacis tu negativnu energiju, probaj sa sportom. Onim na svjezem zraku, a ne nekim esportom. Sve najbolje !!!

17 godina
neaktivan

Nije niti bitno da li postoji ili ne postoji pločica od 512 MB DDR3 memorije, mada je nikada nisam vidio u cjenicima trgovina ili konfiguracijama, ali koga B.K.

Ono što je bitno, jeste da forumaš tvrdi kako ima 8 GB memorije koja mu misteriozno nestaje i prikazuje mu 4.5 GB i postavio je sliku iz BIOS-a.

Tu ima nekoliko nelogičnosti:

- nigdje nije prikazao da ima 8GB memorije;

- mislimo da ima 2x4GB, mada to nigdje nije napisao, tako da je možda u pitanju više od 2 pločice RAM-a.

-  ako ima 2x4 GB, nikada nisam čuo niti vidio da BIOS pločicu od 4GB RAM-a prepozna kao 512 MB, ako je memorija ispravna BIOS će prepoznati ukupnu količinu, ako nije neće bootati ili će freezati, restartati, bacati BSOD i sl., ali neće je prepoznati umanjenu ili jedan dio memorije, tako da sumnjam da je to 512 i to je to.

Forumaš nešto i nije zagrijan da rješava problem i dok ne prikaže da ima 8 GB memorije, fotografiše pločice na kojima se može viditi kapacitet i ostale specifikacije (kako bi bolje identificirali problem), predlažem da je najbolje da zaobiđemo temu.

Preporučili smo mu da napravi CMOS odnosno da resetira BIOS, može ga također i ažurirati da bi otklonio mogućnost problema sa starane matične ploče (eventualna nekompatibilnost ili neke postavke BIOS-a).

Također smo mu preporučili da istestira slotove sa ispravnom pločicom RAM-a i da sumnjivi RAM testira sa memtestom.

To je sve što mu možemo pomoći.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Evo samo za tebe kartica
http://szhardtech.appliances-china.com/Product_Look.php?ProID=53595
Vjerojatno ima i novih modela zato ti i kazem da ne vjerujem svemu sta nadjes na netu jer svasta se moze naci ali to ne znaci da je to original ili da valja. Zna se tko su poznati proizvodaci memorija i ako oni nemaju u ponudi takve memorije sve je jasno kao dan. Eto pogledaj si malo stranice od microna i samsunga pa ce ti neke stvari biti jasnije.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
Patrick_cro kaže...
.. ne vjerujem svemu sta nadjes na netu jer svasta se moze naci ..

-ako se vratiš str nazad, primijeti, konkretno tema i odgovor na tvoju dezinformaciju-ispravak. Moramo li opet?

kao btw, NHF-sorry jer sam namjerno išao džonom.. 'kuhačom po glavi'. Jer upravo ova gore tvoja rečenica je razlog. Upravo zato ispravljam, jer činjenice i 'ono što se sve nađe na internetima..' su dvije odvojene stvari. Zato ispravak. Ne zbog tebe jer si nevažan. Zato i idući napad 'kuhačom', pa ako se mora po cijenu još ponekog kartona.. jer što drugo?

udah, 1-2-...10, postoji ddr3 512MB. Ostalo imaš na prvoj strani.

ukoliko tvoj odgovor (opet) bude uvredljiv, umjesto činjenica ad homine, očekuj jednak nastavak. :) NHF.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice