4870 crvena lampica

poruka: 179
|
čitano: 37.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: 4870 crvena lampica

Definitivno, no Kill nema još jednu AM3 ploču, a za ostatak neznam

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
4870 crvena lampica

promijenjeno je napajanje i grafa. znači ploča ili rami. rami testirani x puta i sve ok. jeeedino ploča.opet gledam i phenom ii 920 radi stabilo na toj ploči pa kako da onda spustim takt na 3.0

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sada gledam i vidim da ti ploča podržava i AM3 i AM2+ procesore, tj. kompatibilna je sa procesorom (Phenom II 920 radi na 2.8GHz)

16 godina
4870 crvena lampica

mislio sam na 940. spustio sam sad takt na 3.0 pa ću vidjeti.idem sad igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

ma pusti ti testove rama ako imas vise plocica povadi probaj druge

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ma nema ti to veze, jer je 955 prošao svakakve testove prije nego što je došao u dučan

16 godina
4870 crvena lampica

sad se više ne restarta nego zabloka. zvuk onako zabloka ,slika stane i moram ga resetirati.sad mi je to napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

ti rami sa tom pločom mi rade već skoro dvije godine. komp je počeo blokat otkako sam stavio ovog phenoma na ploču kužite.od prije dva mjeseca. vratio bi ja stari 6000+  i nebi se restartao garant ali ga više nemam

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 20:56 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ti rami sa tom pločom mi rade već skoro dvije godine. komp je počeo blokat otkako sam stavio ovog phenoma na ploču kužite.od prije dva mjeseca. vratio bi ja stari 6000+  i nebi se restartao garant ali ga više nemam

Tada nije bilo AM3 socketa!

16 godina
4870 crvena lampica

a onda negdje godinu i pol. mislim da ond nije bilo am3 socketa.ovo je am2+ ne am3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

idem sad pobrisat sve sa hardova i stavit samo winse bez ikakvih dodataka(vista inspirat i tako to) i probat zaigrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

a onda negdje godinu i pol. mislim da ond nije bilo am3 socketa.ovo je am2+ ne am3

Pa tebi treba AM3!

16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

nema veze tako meni bilo sa jednim ramima koji su normalno radili na amd 5000 a na 6000 mi se sve smrzavalo dok ih nisam promjenio

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
4870 crvena lampica

am2+ ili am3.  može bit sto problema. rami sa procom ili ploča sa procom. u tu sumnju da ju riješim treba potrošit 1500 kn.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

mislim da sam našao u čemu je problem. i igrao sat i pol i sve je bilo uredu...naime. kada sam kupio proc izvadio sam  rame.eto tako bezveze. vratio ih nazad ali ne kako su bili.dva giga sam kupio odma s kompom  a dva nadogradio tj kupio poslje. jesam, uzeo sam ja kingmax 800mhz ddr2 ali očito nisu isti jer ovo piše u everestu :stari king max Kingmax KLDD48F-A8KB5,novi kingmax  Nanya M2Y1G64TU8HB5B-25C. stari kingmaxi su bili prije u "žutim" utorima i novi u "crvenim".kada sam ih ja ponovno stavljao nisam ih stavio tako nego sam ih izmješao. ne da nisu isti samo po ovome napisanome nego i na oko.eto za sada je dobro ali sutra ću još vidjeti pa javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

mislim da sam našao u čemu je problem. i igrao sat i pol i sve je bilo uredu...naime. kada sam kupio proc izvadio sam  rame.eto tako bezveze. vratio ih nazad ali ne kako su bili.dva giga sam kupio odma s kompom  a dva nadogradio tj kupio poslje. jesam, uzeo sam ja kingmax 800mhz ddr2 ali očito nisu isti jer ovo piše u everestu :stari king max Kingmax KLDD48F-A8KB5,novi kingmax  Nanya M2Y1G64TU8HB5B-25C. stari kingmaxi su bili prije u "žutim" utorima i novi u "crvenim".kada sam ih ja ponovno stavljao nisam ih stavio tako nego sam ih izmješao. ne da nisu isti samo po ovome napisanome nego i na oko.eto za sada je dobro ali sutra ću još vidjeti pa javim.

jesam ti reko da su rami

16 godina
neaktivan
4870 crvena lampica

predosjećaj me ne ne vara Cool

Dago mi je da si riješio problem

I have balls of steel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
4870 crvena lampica

Čekaj ti imaš 4x 1GB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

da.4x1. Ja se nadam da je to sad to. Oni nebi smjeli bit pomiješani nikako te mogu radit takve probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A sada mi je puno stvari jasnije. Ja sam sa ovim prvim iz MOJ PC imao dosta takvih problema kada bi imao 4x 2GB ili 2x 2GB + 2x 1GB... (doduše meni ne bi niti do BIOS-a došao, a kada bi testirao zasebno RAM-ove svi bi radili)

16 godina
4870 crvena lampica

Malo je i meni to mirišalo na rame jer je počelo blokat. ali mi nije jasno zašto je blokao samo u igrama pod opterećenjem. bojim se da možda i nije do rama jer mislim da je samo do njih da bi blokalo i u windowsima a ne samo pod oterećenjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

upravo odigrah company of heroes multi i nema problema. u njemu mi je blokalo svaki tridesetak minuta.znači to je to. CoolSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

A mogao si odmah u startu reći da imaš različite memorije sa različitim čipovima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

jbg nisam znao.mislio sam da su isti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

R.E.S.T.A.R.T.Mršti se

edit: stavio sam i druge rame i opet restart. jedino sad ostaju ploča i proc a to ću pokušat riješit u servisu

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 15:55 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

No da zaključim temu. Počelo je iskriti iz matične i odma je odletila u koš sutra idem po am3 ploču i fajront.

hvala svima na prijedlozima i pomoći a posebno Oly_E3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

Di je počelo iskriti? LOL :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4870 crvena lampica

Ajde i da se ovaj problem završio... započelo od lampice na grafi, završilo sa matičnom :D

;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

kondenzator kod pipea.čulo se lagano pištanje i iskrenje.nadam se da nije ništa drugo stradalo a ako je sve je pod garancijom. ploču je spalilo staro napajanje koje je testirano i nije davalo dovoljno struje

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice