4870 crvena lampica

poruka: 179
|
čitano: 37.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
4870 crvena lampica

Pozdrav!

Imam pitanje. Nekad mi se upali a nekad ne crvena lampica na grafi. Treća od matične. Jel zna netko u čemu je stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: 4870 crvena lampica
Kill Frenzy kaže...

Pozdrav!

Imam pitanje. Nekad mi se upali a nekad ne crvena lampica na grafi. Treća od matične. Jel zna netko u čemu je stvar

objasni to malo bolje

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
16 godina
4870 crvena lampica

imaš četiri lampice i meni nekad se upali treća od ploče. neznam zašto. našao sam negdje da piše ovako "gpu abnormal".šta abnormal??? zatim sam pronašao da je to ako je jedan utor za napajenje loše prokipčan a nije. a nevijerujem ni da je napajanje.trebalo bi biti dovoljno jako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

imaš četiri lampice i meni nekad se upali treća od ploče. neznam zašto. našao sam negdje da piše ovako "gpu abnormal".šta abnormal??? zatim sam pronašao da je to ako je jedan utor za napajenje loše prokipčan a nije. a nevijerujem ni da je napajanje.trebalo bi biti dovoljno jako

lampice na čemu .........napajanju.........grafičkoj

16 godina
4870 crvena lampica

o bože pa pročitaj naslov(4870) i napisao sam na grafi. na grafičkojCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A može li slikica nekakva, jer te je baš i ne razumijem

Four Thirds
16 godina
4870 crvena lampica
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 19:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A imaš li problema sa grafičkom?? Temperature?

Four Thirds
16 godina
4870 crvena lampica

Sve je u redu. Nekad mi se komp restarta ali ništa vidljivo na ekranu poput razno raznih "deformacija" slike. i temp su ok

Čak sam primjetio kad sustav dignem iz stand by onda svijetli a kad komp ugasim(ne restart) i upalim onda je sve ok

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 19:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
4870 crvena lampica

a imaš li kakavu knjižicu(uputstva) od grafičke gdje ti govori o tim lampicama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

Nemam. Ali sam našao da je to do  jednog kabla od  napajanja što idu u nju(ima ih dva). Sad sam provijerio i sve je u redu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
4870 crvena lampica

LEDS on HD4870 cards

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

Iz ovog i tvojih slika bi reko da nešto ne štima sa napajanjem... Neodlučan

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
4870 crvena lampica

misliš da je pred krajem? Komp mi se restarta nasumično. Nema pravila. Nekad u desktopu ,nekad  u zahtjevnim igrama

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nabavi kakvo napajanje za koje znaš da je 100% ispravno i dovoljno jako i upogoni Crysis na 2-3h. Ako je to ne sruši, grafa je ok a napajanje (tvoje) crkava. Ako se opet sruši (sa drugim napajanjem), grafa odlazi na vječna lovišta....

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
4870 crvena lampica

ako bog da mijenjat ću i grafu i napajanje. prvo napajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Što fali toj grafi? Pogledaj sa čime se ja mučim Plač. Ako napajanje ne valja, obavezno ga zamijeni dok nije skurilo nešto...

16 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne hvala, osim kaj bi kinez od 400W ispustio dušu, grafa bi radila jednako sporo ko ova sad koju imam zbog proca i ram-a.... Mršti se

Ovo napajanje sa linka koji si dao je sasvim dovoljno za tvoju konfu, mogao bi i malo OC-at... Samo nabavi pare Cool

16 godina
4870 crvena lampica

Malo je prejako ali nema veze. Bolje da ima nego da fali. Nikad neznaš šta ću još ubost novo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto to napajanje. To može potegnuti i dvije GTX295 i ostane višak. Moja prepoeuka ti je Corsair VX550W (meni drži zapravo sam na njemu oprobao i izdržalo je i to dobro dvije 4870 kartice)

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...

Zašto to napajanje. To može potegnuti i dvije GTX295 i ostane višak. Moja prepoeuka ti je Corsair VX550W (meni drži zapravo sam na njemu oprobao i izdržalo je i to dobro dvije 4870 kartice)

Nikad ne znaš kaj će se još ubacit.. Još jedna 4870, koji disk, proc malo OCan... Od viška glava ne boli.

16 godina
4870 crvena lampica

a čuj imam dva harda.još dva mislim ubost.zatim uzet novu 5800 seriju.ocat proc i tako.svašta je u planu.a i nove stvari što dolaze traže više struje pa da sam s tim miran

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne boli u svakom slučaju naravno, ali ovaj moj prvi PC u MOJ PC troši u full loadu ne više od 300W (prema Raptoxxovom LCD-u koji ispisuje potrošnju), a spomenuti VX550W ga drži još i bolje nego Raptoxx 750W koji je trenutno u njemu.

16 godina
4870 crvena lampica

a bog te usro koji MOJ PC.svaka čast

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Biblija Cool

16 godina
4870 crvena lampica

više mi liči na listu željaCool

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E lista želja se kod mene pretvorila u zbilju. Ovaj prvi PC je baš u stanu (i laptop trenutno), a ovaj sa AMD-om je u uredu

16 godina
4870 crvena lampica

A da vidiš je li kabel ispravan prije nego išta poduzmeš?

0 0 hvala 0
16 godina
4870 crvena lampica

Corsair VX550 bi bio dovoljan za tu konfu. Meni je moj VX550 bez problema držao OC-ani i7 920 na 4.4GHz i OC-ane 2xHD2900Pro u CF-u, 2xHD3870 u CF-u i 2x8800GTS 512MB u SLI-u. I što je najbolje od svega, na +12V railu se napon kretao oko 11.99-12.01V, mjereno multimetrom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
vrucajanjetina kaže...

A da vidiš je li kabel ispravan prije nego išta poduzmeš?

Jesam

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice