2 tipkovnice

poruka: 11
|
čitano: 3.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
2 tipkovnice

Zanima me da li postoji nacin da se na racunalo spoje istovremeno  dvije tipkovnice, isljucivo radi igranja PES-a, mozda zvuci cudno ali dugogodisnje igranje na tipkovnici je ucinilo svoje i kakav god da uzmem gamepad ne moze biti dostojna zamjena za igranje na tipkovnici, sto se najvise vidi po rezultatima, a buduci da nisam jedini koji ima takvu naviku potrebene su bar  dvije tipkovnice da igramo u punom sjaju, bez da je netko hendikepiran.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2 tipkovnice

Ja sam probavao i nikako mi nije uspijevalo......tako da mislim da se nemoze....

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2 tipkovnice

njente i gotovo XD

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2 tipkovnice

moze se, ali... morate imati razlicite kontrole, bez toga je to tesko izvedivo... znam da smo igrali head-on tako :)

S štovanjem, brahle!
17 godina
neaktivan
2 tipkovnice

Pa to bi se moglo postići ali prvo moraš imati softversku podršku da se razlikuju te dvije tipkovnice,a drugo igra mora podržavati dvije tipkovnice,a to ne podržava niti jedna igra i niti jedna sigurno neće jer nije isplativo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2 tipkovnice

Hmm, sto se tice rada dvije tastature na kompu, to moze, jer sam ja imao Logitech Cordless Wave tastaturu i obicnu ps2 tastaturu, i radile su ok istovremeno. E sad za PES ne znam dali bi moglo.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2 tipkovnice

Može se sa dvije opcije:

A) ako instaliraš neki program... nesjećam se kako se zove, imao sam ga... čak sam imao i program kojim na jedno računalo spojiš dva monitora, dvije tipkovnice i dva miša i dobiješ DVA PCa...

B) bez programa... ako spojiš dvije tipkovnice raditi će obadvije... ali... neka tipka1 na tipkovnici1 radi istu stvar kao tipka1 na tipkovnici2

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
2 tipkovnice

Cini mi se da ste zaboravili USB tipkovnice.

0 0 hvala 0
17 godina
Hećim kaže...

Cini mi se da ste zaboravili USB tipkovnice.

Na to sam i mislio... a vjerovatno i oni... pitanje je dali bi radilo kada bi se to uštekalo... ;)
Kublach
16 godina
neaktivan
Kublach kaže...
Hećim kaže...

Na to sam i mislio... a vjerovatno i oni... pitanje je dali bi radilo kada bi se to uštekalo... ;)
 Ne nemoze iako je jedna tipkovnica prikljucena preko usb a jedna preko PS/2 ulaza
Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
neaktivan
2 tipkovnice

Može se spojit dvije tipkovnice, ali ih OS tretira kao jednu (dakle lijevo na jednoj je isto lijevo na drugoj). Naravno moraju biti na različitim portovima (PS2 i USB, ili 2 USBa) te igrati možete tako da svako uzme različite tipke al se ne morate gužvati  na istoj tipkovnici. Isprobano u praksi, radi.

Why so serious???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice