Visoko 45-to mjesto! LOL

poruka: 26
|
čitano: 5.783
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Visoko 45-to mjesto! LOL

http://www.ve-mil.hr/Novost.aspx?Cln_Id=119

Kaže:

"U istraživanju koje je četvrtu godinu za redom proveo portal Moj Posao na uzorku od nekoliko tisuća zaposlenika, Vemil je smješten na visoko 45. mjesto od ukupno 200 rangiranih tvrtki."

Taj izvještaj kao da je pisala RH Vlada. Otkad je 45-to mjesto visoko!? I to od ukupno samo 200.

To je isto kao da se ja pohvalim da sam osvojio 1000-to mjesto od 4000!

Baš su vickavi, i to još stave na web.

Inače, nemam ništa protiv Ve-mila, al ovo me stvarno nasmijalo. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Visoko 45-to mjesto! LOL

ha-ha

ostrim zube
17 godina
neaktivan
Visoko 45-to mjesto! LOL

a šta reć ful visoko mjesto 45 od 200...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Visoko 45-to mjesto! LOL

Ma neznam za njihovo poslovanje , znam samo da kod mene imaju debeli minus. Jer ne "primaju čekove" nisam mogao vjerovat danas kad cjeli svijet, funkcionira po tom sistemu oni ne "primaju čekove". Al dobro ako bude više ljudi koji razmišljaju kao ja, neznam to njihovo 45 mjesto na koje " visoko" ili "više" će još otići. Pa prema tome uvijek postoji "netko" kome je to rutina poslovanja.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma ludnica, ja sam 180...među prvima...
17 godina
neaktivan
Visoko 45-to mjesto! LOL

nisam znao da ne primaju čekove to je stvarno glupo, al ionako ne kupujem kod njih nego već u linksu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord Angel kaže...

nisam znao da ne primaju čekove to je stvarno glupo, al ionako ne kupujem kod njih nego već u linksu...

Nisam ni ja znao, gadno sam se iznenadio, ja sam htjeo kupit ps3 kod njih, samo sam ušao i izašao. Inače sam kupio prije tog matičnu ploču kod njih, po preporuci prijatelja ali u gotovini naravno. Pazi to je bilo kad sam ja kupovao ps3, prošle godine negdje u 9-tom mjesecu e sad neznam dali su, u međuvremenu nešto promjenili. Nisam od tada više trebao njihove usluge.Smijeh
17 godina
neaktivan

ja skoro sve kupujem u vemilu i mislim da nije los ducan. ali ovo visoko45 mjesto je stvarno za nasmijat se malo  

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
Visoko 45-to mjesto! LOL

Meni je ovo za krepat "...važno nam je privući što kvalitetnije kadrove". Smijeh

Ako imaš kvantitetu centara ne možeš imati kvalitetu osoblja

0 0 hvala 0
17 godina
Visoko 45-to mjesto! LOL

Kupujem samo u Vemilu, svremenom sam upzano neke prodavače pa kod kupnje savjetuju dalise neki proizvdi često kvare ili ne što i nebimi trebali reći

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ziga kaže...

Meni je ovo za krepat "...važno nam je privući što kvalitetnije kadrove". Smijeh

Ako imaš kvantitetu centara ne možeš imati kvalitetu osoblja

A McDonalds? Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
Visoko 45-to mjesto! LOL

Biti 45. od 200 znači da si bolji od tri četvrtine učesnika, a da li je to zadovoljavajuće ili ne je relativno i zavisi od kvaliteta konkurencije i ambicija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Biti 45. od 200 znači da si bolji od tri četvrtine učesnika, a da li je to zadovoljavajuće ili ne je relativno i zavisi od kvaliteta konkurencije i ambicija.

Mislim da su oni po veličini u top 5 firmi u RH. Logično bi bilo zaključiti da su im ambicije veće od 45-tog mjesta.
17 godina
frost135 kaže...

Ma neznam za njihovo poslovanje , znam samo da kod mene imaju debeli minus. Jer ne "primaju čekove" nisam mogao vjerovat danas kad cjeli svijet, funkcionira po tom sistemu oni ne "primaju čekove". Al dobro ako bude više ljudi koji razmišljaju kao ja, neznam to njihovo 45 mjesto na koje " visoko" ili "više" će još otići. Pa prema tome uvijek postoji "netko" kome je to rutina poslovanja.Namigiva

Cekovi su davno zaboravljena stvar. Sve vise firmi ih ne prima, ne vidim uopce razlog zasto ih koristiti, a savrsena su priprema za muljazu.
17 godina
neaktivan
Vokhee kaže...
Ivan(4) kaže...

Mislim da su oni po veličini u top 5 firmi u RH. Logično bi bilo zaključiti da su im ambicije veće od 45-tog mjesta.

Sumnjam da su u top 5 po veličini ali to je i razlog zašto je ovo smiješno... Manje-više, ispada da su zadovoljni(!?) sa tim 45.-tim mjestom...

mojasjena2 na nekim forumima
17 godina
Sumnjam da su u top 5 po veličini ali to je i razlog zašto je ovo smiješno... Manje-više, ispada da su zadovoljni(!?) sa tim 45.-tim mjestom.
 Pa da, jel da nisu sigurno ne bi to stavili na web. Hehe...
17 godina
neaktivan
Visoko 45-to mjesto! LOL

hahahahahahahahahahahahahahahahaha, VISOKO 45. MJESTO?!!!

to su sada ponosni jer su prije bili jos losijiSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
 Cekovi su davno zaboravljena stvar. Sve vise firmi ih ne prima, ne vidim uopce razlog zasto ih koristiti, a savrsena su priprema za muljazu.
Ma neznam baš, ja neznam baš puno ljudi koji si na  primjer: mogu kupit televiziju od 7 tisuća kuna, u gotovini ili nešto drugo. Ja sam kupio što sam tražio na čekove, i uvjek će postojati dovoljan izbor firmi, koji primaju čekove, jer je to valjda njima u interesu kao i kupcima.
17 godina
frost135 kaže...
Old Iggy kaže...
Ma neznam baš, ja neznam baš puno ljudi koji si na  primjer: mogu kupit televiziju od 7 tisuća kuna, u gotovini ili nešto drugo. Ja sam kupio što sam tražio na čekove, i uvjek će postojati dovoljan izbor firmi, koji primaju čekove, jer je to valjda njima u interesu kao i kupcima.
 To se vise ni ne obavlja cekovima, vec karticama. S jedne strane, cekovi su bili krasna podloga za muljazu (sva placanja na "rate" su bila kriva upotreba cekova), a uz to su bili jako problematicni sto se tice provjere u trenutku transakcije.
17 godina
neaktivan

Zamisli samo kako je trgovcu kada mu se vrati cek kojeg je poslao na naplatu sa objasnjem da nema sredstava na racunu nositelja ceka.

A ta iste banke komotno izdaju cekove bez pokrica.

17 godina
neaktivan

Ako se netko sjeća ovog bisera.

"Ivica  Kostelić  odličan  dvadeseti" 

Failure is never an option
17 godina
Duke kaže...

Zamisli samo kako je trgovcu kada mu se vrati cek kojeg je poslao na naplatu sa objasnjem da nema sredstava na racunu nositelja ceka.

A ta iste banke komotno izdaju cekove bez pokrica.

Banke bas i ne izdaju cekove bez pokrica. One izdaju cekove, a korisnici se brinu da imaju pokrice.
Iz tog razloga sve vise firmi izbjegava cekove na sve moguce nacine.
17 godina
neaktivan

Ovo je presmiješno SmijehSmijeh

Silvonis
17 godina
neaktivan
Visoko 45-to mjesto! LOL

Ej, ali pazite. Piše da je to lista 200 najpoželjnijih poslodavaca, dakle ostali poslodavci (ispod 200.) nisu niti rangirani, što ne znači da nisu razmatrani. Dakle, uspjeh je samo ako si na toj listi a kamoli u gornjem segmentu te liste.

0 0 hvala 0
17 godina
Visoko 45-to mjesto! LOL

Nije lose za njih!

Sto se tice cekova, preogromni minus!

Kolko su dobri poslodavci uvjeril sam se sam u njihovoj poslovnici u Varaždinu- svaki tjedan drugi zaposleniciNeodlučan

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Visoko 45-to mjesto! LOL

Ma da, visoko 9. od 10 mjesta!

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice