Mislim upisat smjer Računalne mreže i sustavi na faxu pa imam par pitanja.
Prvo gledam kako su predmete Računalne mreže i Projektiranje i upravljanje računalnim mrežama stavili isti semestar. Nekako mi se samo po imenu predmeta čini da bi Projektiranje i upravljanje računalnim mrežama trebalo ić nakon Računalnih mreža? Jeli to onda neki veliki propust, oće mi bit pre teško učit ih paralelno?
I dalje, na trećeoj godini vidim da imaju samo 4 predmeta za smjer dok ih za programiranje npr. ima 8.
Osim ako i predmeti digitalna instrumenacija i sustavi za digitalnu obradu signala isto ne spadaju u to? Mislim da ipak nisu, čini mi se da to (govorim napemet) spada u nekakvu računalnu znanost?
Ako to i je pre malo predmeta za ovaj smjer jeli tako na svakom (ili većini) faxu ili samo na Kopilici u Splitu?
I ovaj 4. semestar moram upisat još dva izborna predmeta s nekog drugog smjera; šta je bolje za sistemca baze podataka ili programiranje?
Iako, kad to sve malo razumno pogledam svaki put zaključim da je ipak bolje bit programer, ali me i dalje više privlači ovaj posal. A i bome, koliko sam pročita, puno sistemaca zapravo želi da su programeri... Ali me i dalje više privlači posao sistemca. :D
Kako izgleda radni dan, jesi stalno zaposlen ili se često lade ja##?