[Procjena] Procjena PC-a

poruka: 4
|
čitano: 1.505
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena PC-a

Molim procjenu konfe...ne treba dio po dio nego u komadu.... Garancija preko online supporta..isprobano na hrpu toga do sada... Nest kupljeno vani...nest kod nas ali bez garancije.... Hvala

MBO: Gigabyte B75M-D3H

CPU: Intel i5 2320

COOLER: Thermalright Macho HR-02

RAM: Corsair ddr3 4x2gb

GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X

SSD1: HyperX 3k Gaming series 240Gb

HDD1: WD Caviar Blue 1Tb

PSU: Corsair RM650 80+ GOLD

CASE: Frontier

LCD: Asus MX239 AH-IPS

Keyboard: Steelseries APEX

Mouse: SteelSeries Sensei Wireless

Headset: Steelseries elite prism

12 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena PC-a

Obzirom da su bez garancija komlonente - raspon cjene je veci nego da imas garanciju.

Dakle između 5200 i 5700kn bi se moglo dobit.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
14 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena PC-a

to je ispod pola cijene novog u ducanima.... a garancija se na skoro sve lako ostvari preko supporta....kao sto sam rekao isprobano iz prve ruke...pogotovo otkad smo u eu....ne trazi nitko ni racun ni nista.... sve se vidi po serijskom broju...monitor ima garanciju kod nas i hard.... i to npr monitor preko ducana gdje je kupljen ima 2 god garancije a direkt preko supporta 5.... i da ne nabrajam dalje

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 6:07 (Migi86).
12 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena PC-a
Migi86 kaže...

to je ispod pola cijene novog u ducanima.... a garancija se na skoro sve lako ostvari preko supporta....kao sto sam rekao isprobano iz prve ruke...pogotovo otkad smo u eu....ne trazi nitko ni racun ni nista.... sve se vidi po serijskom broju...monitor ima garanciju kod nas i hard.... i to npr monitor preko ducana gdje je kupljen ima 2 god garancije a direkt preko supporta 5.... i da ne nabrajam dalje

Ok, sve to stoji, ja sam napisao usporedno sa time kako se kreču cijene istih ili sličnih stvari kod nas, konfa je i vise nego pristojna, no stvar je takva da komponente brzo gube na vrijednosti, uz to ima oglasnici su puni istih ili slicnih konfigiracija - a i pojednih komponenti - nadam se da ako ces prodavati da mozes dobit i vise od ovih koje sam procjenio, nek se jos netko ubaci i da svoje misljenje, moje nije bilo da ti spustim cijenu nego da pokusam biti realan, sretno{#}

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice