[Procjena] [Procjena] Desktop PC-vrijednost?

poruka: 2
|
čitano: 474
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
[Procjena] [Procjena] Desktop PC-vrijednost?

Imam jednu desktop konfiguraciju za koju bih želio znati novčanu vrijednost. Iako se podosta razumjem u računala, zadnjih nekoliko godina sam ispao malo iz svega toga zbog drugih obaveza pa me zanima mišljenje ljudi koji su u toku. Dakle riječ je o sljedećim komponentama:

KUĆIŠTE: Coolermaster Elite 431 Plus RC-431P-KWN2, Midi, USB 3.0, crno, plexi...(kutija, račun i garancija)

NAPAJANJE: Corsair GS-Series 700W...(račun i garancija)

MATIČNA PLOČA: Asus F1A75-M, AMD A75, DDR3, FM1...(kutija, račun i garancija)

PROCESOR: AMD A6-3650 BOX s FM1, 2.6GHz, Quad Core...(račun i garancija)

GRAFIČKA KARTICA: Sapphire AMD Radeon HD 6870, 1GB DDR5, HDMI...(račun i garancija)

MEMORIJA: 2X2GB, G-Skill Ripjaws X Series, DDR3 1600MHz...(račun i garancija)

DODATNI VENTILATOR: SCYTHE Kama Flow2, 120mm, 1400okr/min...(račun i garancija)

HARD DISK: Mach Extreme Technology SSD 80GB 2,5"...(kutija, račun i garancija)

PRŽILICA: Pioneer  DVD RW +/-...(nemam račun i garanciju)

MONITOR: AOC 21,5" LED...(kutija, račun i garancija)

John Pleya
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] [Procjena] Desktop PC-vrijednost?
John Pleya kaže...

Imam jednu desktop konfiguraciju za koju bih želio znati novčanu vrijednost. Iako se podosta razumjem u računala, zadnjih nekoliko godina sam ispao malo iz svega toga zbog drugih obaveza pa me zanima mišljenje ljudi koji su u toku. Dakle riječ je o sljedećim komponentama:

KUĆIŠTE: Coolermaster Elite 431 Plus RC-431P-KWN2, Midi, USB 3.0, crno, plexi...(kutija, račun i garancija) - 200

NAPAJANJE: Corsair GS-Series 700W...(račun i garancija) - 450-500

MATIČNA PLOČA: Asus F1A75-M, AMD A75, DDR3, FM1...(kutija, račun i garancija) - 350

PROCESOR: AMD A6-3650 BOX s FM1, 2.6GHz, Quad Core...(račun i garancija) - 550-600

GRAFIČKA KARTICA: Sapphire AMD Radeon HD 6870, 1GB DDR5, HDMI...(račun i garancija) - 800

MEMORIJA: 2X2GB, G-Skill Ripjaws X Series, DDR3 1600MHz...(račun i garancija) - 250

DODATNI VENTILATOR: SCYTHE Kama Flow2, 120mm, 1400okr/min...(račun i garancija) - 100

HARD DISK: Mach Extreme Technology SSD 80GB 2,5"...(kutija, račun i garancija) {#}

PRŽILICA: Pioneer  DVD RW +/-...(nemam račun i garanciju) - 100

MONITOR: AOC 21,5" LED...(kutija, račun i garancija) - 700

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice