[Procjena] PC

poruka: 8
|
čitano: 675
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
[Procjena] PC
Pozz kupio sam novi PC prošlu jesen odnosno u 9.mjesecu 2015 godine.imam sljedece specifikacije :

I5 4590 Non k model Hasswell
Asrock h97m pro 4
Amd Radeon r7 370 4 gb
16 gb RAM
Seagate 1 tb
Samsung evo 850 ssd 120 gb
LG CD čitač
MS monster kućište sa led osvjetljenjem
Dell u2412m monitor (1920x1200)
Windows 10 pro (64 bit)
Logitech z333 zvučnici
Coolermaster octane Combo (tipk+miš)

Za sve imam pripadajuće račune i garancije ...sve je novo kupljeno ...
Molim neku preciznu procjenu jer cu ga staviti na njuskalo i ovdje na prodaju jer moram platiti polaganje za a1 kategoriju.
14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] PC
#wot#vk.0h kaže...
Pozz kupio sam novi PC prošlu jesen odnosno u 9.mjesecu 2015 godine.imam sljedece specifikacije :

I5 4590 Non k model Hasswell  1150-1170
Asrock h97m pro 4  480
Amd Radeon r7 370 4 gb   900-950
16 gb RAM   400-420
Seagate 1 tb   280-300
Samsung evo 850 ssd 120 gb   450 
LG CD čitač   50
MS monster kućište sa led osvjetljenjem  120
Dell u2412m monitor (1920x1200)  1400-1450
Windows 10 pro (64 bit)  500
Logitech z333 zvučnici  300
Coolermaster octane Combo (tipk+miš)  280-300

Za sve imam pripadajuće račune i garancije ...sve je novo kupljeno ...
Molim neku preciznu procjenu jer cu ga staviti na njuskalo i ovdje na prodaju jer moram platiti polaganje za a1 kategoriju.

Napajanje?

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
11 godina
neaktivan
Coolermaster 950 ...mislim da si precijenio neke stvari kao npr monitor je placen 2200 kn
14 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...
Coolermaster 950 ...mislim da si precijenio neke stvari kao npr monitor je placen 2200 kn

Precijenio? Navedeno je da sve komponente imaju garanciju pa je takva procjena. Navedi točan model napajanja.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 13:40 (Caesar et Brutus).
10 godina
odjavljen
[Procjena] PC

I'm all in da se autor tebe zajebunio te da ekšli hoće više love za monitor.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

I'm all in da se autor tebe teme zajebunio te da ekšli hoće više love za monitor.

You can count me in. Novi je najjeftiniji 1.925kn pa sam bacio takvu procjenu, ali moguće je da bi bilo fer izvući koju kn više od moje procjene...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 14:24 (Caesar et Brutus).
10 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...

You can count me in. Novi je najjeftiniji 1.925kn pa sam bacio takvu procjenu, ali moguće je da bi bilo fer izvući koju kn više od moje procjene...

Zašto mi ispravljaš citat? Istinabog, možda je sintagma "autor tebe zajebunio se" zlouporaba knjiškoga stila za značenje "nije ga baš izvadio navrijeme", no nema smisla takve stvari ispravljati na forumu. Kako god, bit će zanimljivo kad kolega proda dotični PC da bi položio za blesave motore, a zatim padne vozački. Onda neće imati ni lovu, ni PC. :D

P. S. Ako mogu za šestotinjak kuna kupiti novi monitor, zašto bih platila rabljeni 1400-1500? Ae, bogati, nisu baš svi pixel-perfect frikovi.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
17 godina
protjeran
Arendelle kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Zašto mi ispravljaš citat? Istinabog, možda je sintagma "autor tebe zajebunio se" zlouporaba knjiškoga stila za značenje "nije ga baš izvadio navrijeme", no nema smisla takve stvari ispravljati na forumu. Kako god, bit će zanimljivo kad kolega proda dotični PC da bi položio za blesave motore, a zatim padne vozački. Onda neće imati ni lovu, ni PC. :D

P. S. Ako mogu za šestotinjak kuna kupiti novi monitor, zašto bih platila rabljeni 1400-1500? Ae, bogati, nisu baš svi pixel-perfect frikovi.

Jel se to tebi dogodilo da si tako nabrijana na muški rod cijelo vrijeme?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice