PC HP Omen bez diskova

poruka: 6
|
čitano: 250
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
PC HP Omen bez diskova

Pozdrav,

Kako sam promijenio računalo ostalo mi je staro u potpunosti ispravno računalo bez diskova, pa bi me zanimala procjena za eventualnu prodaju.

Radi se o starijem HP Omen računalu (izgleda kao na slici)

U njemu je:

CPU: Intel I7 7700

RAM: 2x8 Gb DDR 4 2666Mhz

MBO: HP ploča

SSD/HDD - Nema - Diskovi preseljeni u novo računalo

GPU: Nvidia GeForce 1070 8Gb

Kućište: HP Omen (kao na slici)

Napajanje: HP Omen

Sve navedene komponente su došle u orignalu u Omen računalu.

Hvala unaprijed.

18 godina
PC HP Omen bez diskova

200 €?

Računalo je staro barem 8 godina, ne podržava Windows 11, iskreno, i to mi se čini puno novaca.

Osobno bih grafičku izvadio i prodao zasebno, a računalo za 120 € APP.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:46 (Father_Dougal).
12 godina
PC HP Omen bez diskova

bez uvrede ikome, ali reći kak nešto 8 godina "staro" ne podržava Win11 na ovakvom forumu je suludo...

službeno možda ne podržava, ali Rufus... 

osobno imam doma stari HP laptop (10god najmanje) na kojem je Win11 i sa 6gb rama i radi skroz ok (za osnovne potrebe naravno)

18 godina
Re: PC HP Omen bez diskova
60nine kaže...

bez uvrede ikome, ali reći kak nešto 8 godina "staro" ne podržava Win11 na ovakvom forumu je suludo...

službeno možda ne podržava, ali Rufus... 

osobno imam doma stari HP laptop (10god najmanje) na kojem je Win11 i sa 6gb rama i radi skroz ok (za osnovne potrebe naravno)

Naravno da možeš natjerati Windows 11 da se instaliraju i na starijim računalima od ovog, no i dalje stoji da to nije podržana platforma od strane Microsofta i tu cijela priča staje.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
12 godina
Father_Dougal kaže...

Naravno da možeš natjerati Windows 11 da se instaliraju i na starijim računalima od ovog, no i dalje stoji da to nije podržana platforma od strane Microsofta i tu cijela priča staje.

kakva podrška od strane Microsofta treba točno? sve radi, update-i rade - ne vidim problem...

18 godina
60nine kaže... 

kakva podrška od strane Microsofta treba točno? sve radi, update-i rade - ne vidim problem...

Kad dojde 26H2 buš opet instaliral OS?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice