Poćeo sam ućiti c++ prije mjesec dana ,kupio sam demistificirani c++ i ućim iz njega i sa interneta.Ovako ako ima ko zainteresiran da zajedno ućimo i prićamo o c++ npr preko msn,skype, mikrofona.Nekako mi je uvjek lakše kad ućim i sa nekim zajedno razgovaram o toj temi stalno.Tak ako ima kog da je zainteresiran nek mi se javi na pm ( uvjet :samo ne pedofili XD ) mozda malo tema zvuci glupo ali malo je dosadno kad nemožeš sa nikim prićat o tome šta ućiš .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristiš li ikada "Č" ?
[ś]
Da se ne mučiš sa "š"...
Dok pišem rječi nerazmišljam dali je č ili ć pa samo napišem ć ,srdjan dobra fora :D
A da prvo otvoriš temu: "Zajedničko učenje gramatike"?
Syntax error!
Every fucking row!
Prvo si tastaturu prebaci na "English". Time si odmah rjesio dva problema:
1. Lakse ces pisati {} i [], a toga ima puno u C++-u...
2. Neces imati problema sa č, ć, đ, š i ostalim beskorisnim znakovima...
@tnakir
Uzeo si mi riječ iz usta :D
Tak ako ima kog da je zainteresiran nek mi se javi na pm ( uvjet :samo ne pedofili XD ) mozda malo tema zvuci glupo ali malo je dosadno kad nemožeš sa nikim prićat o tome šta ućiš .
Otvoriš temu u kojoj tražiš ljude da ti se javljaju preko privatnih poruka, čemu bi onda tema trebala služiti? Ispravcima tvojih pravopisnih grešaka?
Dok pišem rječi nerazmišljam dali je č ili ć pa samo napišem ć ,srdjan dobra fora :D
"riječi"
"ne razmišljam" - negacije u hrvatskom jeziku se (osim nekoliko iznimaka) pišu odvojeno.
"da li" - se također piše odvojeno, ali kada smo već kod toga preporuča se korištenje "je li" ili "glagol + li", umjesto "da li".
Preporučam korištenje spelling checkera u browseru, možeš se poslužiti trikom izbjegavanja hrvatskih dijakritika, ali to te neće spasiti od ostalih pogrešaka.
S time na stranu, kako si ti to zamislio? Skupi se vas par geekova u 17 sati na skypeu pa malo proćakulate o C++-u? Što nedostaje forumu?
Momak je brutalno nepismen...