Zajdnićko ućenje c++ zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.586
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zajdnićko ućenje c++

Poćeo sam ućiti c++ prije mjesec dana ,kupio sam demistificirani c++ i ućim iz njega i sa interneta.Ovako ako ima ko zainteresiran da zajedno ućimo i prićamo o c++ npr preko msn,skype, mikrofona.Nekako mi je uvjek lakše kad ućim i sa nekim zajedno razgovaram o toj temi stalno.Tak ako ima kog da je zainteresiran nek mi se javi na pm ( uvjet :samo ne pedofili XD ) mozda malo tema zvuci glupo ali malo je dosadno kad nemožeš sa nikim prićat o tome šta ućiš .

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zajdnićko ućenje c++

Koristiš li ikada "Č" ?

16 godina
neaktivan
Zajdnićko ućenje c++

[ś]

Da se ne mučiš sa "š"...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zajdnićko ućenje c++

Dok pišem rječi nerazmišljam dali je č ili ć pa samo napišem ć ,srdjan dobra fora :D

0 1 hvala 0
17 godina
Zajdnićko ućenje c++

A da prvo otvoriš temu: "Zajedničko učenje gramatike"?

Rvat katolik!

18 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajdnićko ućenje c++

Syntax error!

Every fucking row!

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

5 0 hvala 0
17 godina
Zajdnićko ućenje c++

Prvo si tastaturu prebaci na "English". Time si odmah rjesio dva problema:

1. Lakse ces pisati {} i [], a toga ima puno u C++-u...

2. Neces imati problema sa č, ć, đ, š i ostalim beskorisnim znakovima...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zajdnićko ućenje c++

@tnakir

Uzeo si mi riječ iz usta :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zajdnićko ućenje c++
nux21 kaže...

Tak ako ima kog da je zainteresiran nek mi se javi na pm ( uvjet :samo ne pedofili XD ) mozda malo tema zvuci glupo ali malo je dosadno kad nemožeš sa nikim prićat o tome šta ućiš .

Otvoriš temu u kojoj tražiš ljude da ti se javljaju preko privatnih poruka, čemu bi onda tema trebala služiti? Ispravcima tvojih pravopisnih grešaka?

nux21 kaže...

Dok pišem rječi nerazmišljam dali je č ili ć pa samo napišem ć ,srdjan dobra fora :D

"riječi"

"ne razmišljam" - negacije u hrvatskom jeziku se (osim nekoliko iznimaka) pišu odvojeno.

"da li" - se također piše odvojeno, ali kada smo već kod toga preporuča se korištenje "je li" ili "glagol + li", umjesto "da li".

Preporučam korištenje spelling checkera u browseru, možeš se poslužiti trikom izbjegavanja hrvatskih dijakritika, ali to te neće spasiti od ostalih pogrešaka.

S time na stranu, kako si ti to zamislio? Skupi se vas par geekova u 17 sati na skypeu pa malo proćakulate o C++-u? Što nedostaje forumu?

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
16 godina
Zajdnićko ućenje c++

Momak je brutalno nepismen...

http://www.sibenik-meteo.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice