Win 7 ultimate zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 457
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Win 7 ultimate rthernet controller

Nanovo sam instalirala win 7 i sad javlja da nemam driver za Ethernet controller .... kaj je to i koji driver trebam skinuti... dal netko zna.... sam da nebi bilo zakaj sama slazem komp.... zato jer su mi razni servisi uzeli vec tri hard diska i para da boli glava.... sva sreca pa imam garancije za hardove..... i nis nisu slozili pa sad plavusa ide sama.... ajde ko zna nek pomogne....

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Win 7 ultimate
With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Re: Win 7 ultimate

Cek jos malo.... kaj ja sad moram otvoroti komp da vidim te brojeve ili.... ne kontam.. kako rekoh plavusa....

17 godina
neaktivan
Win 7 ultimate

driver za ethhernet ovisi o tome koja je matična ploča. načelno, uz nju dolazi i CD/DVD s driverima za sve i svašta pa i ethernet. ako su ti to ukrali (CD, ne ploču), morat ćeš doznati model i oznaku pa onda kopati po netu, uobičajeno na stranicama proizvođača. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Re: Win 7 ultimate
To bi bilo ovo: ASRock..... jel to to....
15 godina
neaktivan
Win 7 ultimate

Je to je to. Na drugom računalu skini Speccy, stavi na USB i postavi u ovo računalo na kojem fali driver, otvori program i slikaj nam da vidimo što sve imaš od hardvera. Po tome ćemo ti moći pronaći drivere.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice