Pozdrav svima,
Poslednjih dana u potrazi sam za programom/botom za klikanje koji radi na principu prepoznavanja boja. Odmah da kazem da ja nemam pojma o programiranju, ali se nadam da cete razumeti o cemu pricam. Mislim da stvar nije previse komplikovana. Treba mi bot gde mogu zadati jednu ili vise tacaka(piksela) za pretrazivanje, najvise do 10 bi mi trebalo, i kada se u datoj tacki pojavi zadata boja, on samo treba da klikne tamo gde se mis trenutno nalazi, i to u najkracem mogucem periodu(znaci brzina je najbitnija).
Ja sam vec pretrazivao po netu, i nasao par programa(botova) ali vecina od njih radi tako sto kad se pojavi zadata boja u zadatoj tacki(sa upisanim koordinatama) onda on radi klik tamo gde je pronasao boju, ili u nekoj takodje unapred odredjenoj tacki sa definisanim koordinatama. Meni ne treba unapred definisano mesto gde ce kliknuti, ja cu postaviti misa sam, a bot samo treba da prepozna zadatu boju i uradi klik tamo gde se mis nalazi. Nadam se da ovo nije previse komplikovano napraviti.
Druga stvar koja bi trebala je da ima mogucnost da se sacuvaju ta podesavanja da ne moram svaki put ponovo to da radim. Znaci zadam tih recimo 10 tacaka(sa koordinatama) u kojim se trazi boja (i upisem hex kodove za boju ili bot sam prepozna boju i upise kod) i sacuvam to pa sledeci put samo ucitam da bi radilo. Pretrazujuci net pronasao sam sledece:
http://www.ownedcore.com/forums/world-of-warcraft/world-of-warcraft-bots-programs/328038-qlick-color-checking-keystroke-sending-clicking-bot-dps-healing-rotations.html
Dakle u pitanju je bot koji je radjen za WOW ali radi i za druge stvari, probao sam ga i deluje mi jako brz. Nesto slicno bi meni trebalo, ne znam da li postoju mogucnost da se ovaj modifikuje. Ovde bi samo trebalo ponistiti da ne klika na koordinatama unapred definisano polje(vec tamo gde je mis) i da moze da se odabere da pretrazuje samo jednu tacku u datom trenutku te da mogu promeniti tacku pretrazivanja po potrebi (jer ovaj bot pretrazuje sve zadate tacke istovremeno, ne moze da se izabere samo jedna tacka). Da li neko zna u kom programu je uradjen ovaj bot? Nesto sam citao da brzina prepoznavanja i reagovanja bota nije ista u svim programskim jezicima, ali ne znam da li je to tacno. Moze slobodno neko da obrazlozi od cega sve zvisi brzina reagovanja bota.
Eto nadam se da me razumete. Zna li neko da li mozda postoji nesto slicno vec napravljeno ili je neko od vas pravio? Ako ima neko ko bi umeo da napravi ovo neka se javi, mislim da cemo se lako dogovoriti.
Hvala svima.