Programiranje - ispis brojeva u zadanim okvirima

poruka: 111
|
čitano: 26.588
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Programiranje - ispis brojeva u zadanim okvir
static-x kaže...

sad sam objasnio detaljno pogledaj

Gdje su ti točke, zarezi, rečenice, veliko slovo na početku rečenice?

static-x kaže...

85 je broj kola svi ti brojevi ispred su brojevi kola  ispred broja kola izvučene kombinacije od prije kako ne razumijes znaci upisujes broj kola koji se sad izvlaci ispred broja kola i cijele već izvučene kombinacije od prije i to u nizu  gle 85 kolo se izvlacilo broj 85 je iša ispred broja kombinacije 38 koja je već izvučena onda se nastavlja tak niz znaci 86 se izvlacilo logično jel 86 broj ispred 39 kombinacije i tak dalje u nizu

DVAPUT sam te pitao smatraš li da se kola ponavljaju - nisi odgovorio.

Dakle, smatraš da se kola ponavljaju i kad se ponovi jedno kolo, smatraš da će slijediti i sljedeća kola, je li tako?

Kao prvo, za to ti ne treba program - tu evidenciju su možeš voditi i recimo u Excelu. Kao drugo, nizovi kola se na ovoj skali ne ponavljaju. I brojevi kola općenito ne izlaze po nekom matematičkom principu. Uzmi knjigu iz vjerojatnosti i statistike i uči.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 19:07 (mbaksa).
13 godina
neaktivan

8123.4,15 itd sa dop ispod 8224.2,12 itd sa dop ispod 8325 3,18 itd sa dop i recimo sad se izvlaci 84 kolo 84 upisujemo naravno ispred 26 kola te izvucene komb znaci samo se nastavlja niz a on izbaci gore tu 84 kombinaciju znaci uvedeno je 8426 1,4 i ta cijela komb sa dop i on dolje automatski izbacuje to 84 kolo uffff jel sada jasnnnnnnno                                                                                                                                                                                             

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 19:18 (static-x).
17 godina
moderator
static-x kaže...

8123.4,15 itd sa dop ispod 8224.2,12 itd sa dop ispod 8325 3,18 itd sa dop i recimo sad se izvlaci 84 kolo 84 upisujemo naravno ispred 26 kola te izvucene komb znaci samo se nastavlja niz a on izbaci gore tu 84 kombinaciju znaci uvedeno je 8426 1,4 i ta cijela komb sa dop i on gore automatski izbacuje to 84 kolo uffff jel sada jasnnnnnnno                                                                                                                                                                                             

Nije jasno. Čekat ćeš nekog drugog. Mada, sumnjam da će te itko shvatiti. A čak i da te shvati - shvati da ne postoji funkcionalni sustavi za loto, jer nemaju na temelju čega postojati. {#} To što si je netko zabrijao da je skužio neko pravilo znači samo da si je taj netko samo zabrijao. Prilog tome ide i to što davi ljude na forumu s takvim stvarima, umjesto da je pokupio isplatu milijunčića s lota.

14 godina
neaktivan

Ha?

Nemoj pisati kao da se žuriš nego sve fino, detaljno objasni koristeći interpunkcijske znakove.

13 godina
neaktivan

ok nadam se da će netko shvatit ovo je vrlo jednostavno odi u arhivu lutrije pa si ispiši ti to na papir moras skontat ugl kolo koje se izvlaci rade od kombinacije koja je već izvučena prije tako da se upiše broj kola koji sa sad izvlaci ispred tog broja kola te izvučene kombinacije jasno da nemože bit jasnije ali određene kombinacije naravno tko je blizu osijeka ili je zainteresiran da mu to objasnim i da proba napravit ali uz osobni dolazak neki mi se javi

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 19:32 (static-x).
17 godina

Ništa, baš ništa tu ne može biti funkcionalno, to je račun vjerojatnosti koji uvijek ispočetka kreće, što je jučer bilo, njega nije briga. Da se to može predvidjeti temeljem prošlih izvlačenja, mnogi matematičari bi bili milijunaši, sigurno ne bi čekali tebe da ti daju savjet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 21:37 (Floki).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
static-x kaže...

ok nadam se da će netko shvatit ovo je vrlo jednostavno odi u arhivu lutrije pa si ispiši ti to na papir moras skontat ugl kolo koje se izvlaci rade od kombinacije koja je već izvučena prije tako da se upiše broj kola koji sa sad izvlaci ispred tog broja kola te izvučene kombinacije jasno da nemože bit jasnije ali određene kombinacije naravno tko je blizu osijeka ili je zainteresiran da mu to objasnim i da proba napravit ali uz osobni dolazak neki mi se javi

Za tvoje dobro se nadam da ćeš shvatiti da nema nikakve razlike između kombinacije: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 3, 13, 15, 22, 27, 30, 34, kao i bilo koje druge - sve su jednako vjerojatne i, kao što Floki reče, nema veze što je bilo jučer.

17 godina

U krajnjoj liniji, kad bi to moglo funkcionirati, kao što sigurno ne može, napravio bi to čovjek sebi, a ne drugome

svaki takav račun ravan je onom iz reklame:

- stavite broj plavuša u zgradi

- zatim broj piva što ste danas popili

- bježite od crnih mačaka

Moje je mišljenje, da tko ti god kaže drukčije - laže, a vidiš da nisam usamljen, a ti radi kako te pamet uči.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 21:56 (Floki).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Floki kaže...

U krajnjoj liniji, kad bi to moglo funkcionirati, kao što sigurno ne može, napravio bi to čovjek sebi, a ne drugome

svaki takav račun ravan je onom iz reklame:

- stavite broj plavuša u zgradi

- zatim broj piva što ste danas popili

- bježite od crnih mačaka

Ne kuži on to. Ne kuži da, kad bi fakat mogao postojati neki sustav, prije njega bi ga pronašli matematičari/statističari s doktoratima, koji bi program vrtjeli na superračunalima. Ali eto, umjesto da pokuša doći do love radom i trudom, on misli da će do bogatstva neradom i neznanjem.

17 godina

Ne kuži da bi loto sustavi u cijelom svijetu odavno bankrotirali kad bi bio baš ikakav način predviđanja, tu matematika nije od pomoći, jer po njoj svaki broj ima istu šansu, a prošla izvlačenja su irelevantna. Ne može se napraviti matematički račun koji radi a da je suprotan matematičkom teoremu. Kad ne pomaže matematika, ne pomažu ni računala koja se na matematici zasnivaju.

E sad, možda staklena kugla pomogne{#}, tko zna (nije naše područje, ali sumnjam i da to pali), ali kompjutor sigurno neće.

Evo, na TV baš pričaju da trese lpto groznica.

Eno, matematika je rekla svoje 1 : 15 000 000 - slučaj zaključen za matematiku, za programere, za kompjutore, ne postoji niti jedan način da se matematički ova vjerojatnost smanji, niti može postojati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 22:23 (Floki).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgledi su uvijek protiv vas i sve je uvijek unaprijed izračunato. Kao npr. kada ljudi igraju rulet i misle da crno i crveno oboje imaju po 50% šanse. A nemaju.. jer postoji i jedno zeleno.

Na svu sreću nikad se nisam navukao na te fore da sistemi postoje pa tako niti gubio novac. Istina, vidio sam ljude koji su po jednom kolu dobivali preko 30 000kn i odlazili kući s preko 150 000kn pričajući o nekim sistemima. Sutra-dan te iste sam vidio kako su sav taj novac vratili (izgubili) tom istom casinu, čak i ostali dužni igrajući ponovo taj isti sistem. Tako da.. nema tu ništa nego (ne)sreće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 22:46 (TracerCPP).
17 godina

Ma i loto sistemi spadaju pod istu vjerojatnost 1 : 15 000 000, samo što npr. za 10 ispunjenih brojeva daju 70 kombinacija. 

U tom slučaju igrač nema jednu kombinaciju sa vjerojatnošću 1 : 15 000 000, nego 70 kombinacija od kojih svaka pojedina kombinacija ima vjerojatnost 1 : 15 000 000

Sve u svemu, i tu je mala šansa, skoro pa ništa veća, od 15 milijuna mogućih kombinacija pokriva se 70 kombinacija umjesto jedne, a to praktički ne povećava vjerojatnost dobitka.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vidi ja to znam stavit na papir i objasnit radim to deset godina već ali pojma nemam o programiranju i nepoznajem nikog tko se bavi time pa sam se obratio tu nekome za pomoć pošto vi to znate al očito ili se nikom neda ili .....

17 godina
moderator
static-x kaže...

vidi ja to znam stavit na papir i objasnit radim to deset godina već

To znači da tvoj sustav ne funkcionira u praksi? Kakav ti je omjer uloženog/dobivenog na lotu?

17 godina
neaktivan

ja mislim da on vas trolla, nitko ne može biti takav pacijent.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Osjećam se ekstremno zatupljeno i glupo nakon čitanja njegovih postova, a nisam glupa osoba ( član sam Mense ). Pametnom dosta.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovako u 90% slučajeva izracunam prvi broj u kombinaciji znaci ne u bubnju koji izleti nego u kombinaciji recimo 3 5 7 itd ja odigram 3 ali ostalo mi je već problem najviše sam pet pogodaka tako imao znači pet od sedam ali da imam za uložit par stoja bar bilo bi tu i više para i pogodaka ovako ima tu nekih matematičkih operacija koje nisu zbrajanje i oduzimanj već neka vrsta niza i sve ima smisla i to je nekakav program

13 godina
neaktivan

Ti misliš da hrvatska lutrija prije izvlačenja određuje/zna koji će brojevi biti izvučeni u tom kolu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 15:38 (imLegion).

0 0 hvala 0
17 godina

Haha, kao da govoriš (pišeš) aboriđinski. Ja ne kužim ništa :)

Programiranje se većinom temelji na logici i matematici, tako da najbliže ćemu možeš doći ti je vjerojatnost, ali ona opet nije sigurna.

Nizovi, haha, kako možeš reći nizovi kad se nizovi baziraju na funkcijama, a ti za Loto ne možeš definirati funkciju, pa prema tome niti ne možeš dobiti nizove. 10 godina, aha, ako si počeo sa 3 (prema govoru, stilu pisanja, gramatici).

Ali svejedno, sretno, dao Bog da se obogatiš, pa da onda ja mogu biti tu ljubomoran na forumu i reći da je takvu aplikaciju mogao napraviti bilo tko, da ustvari nemaš blage :)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A VJEROVATNO ZNAJU DA ALI NEMJENJAJU ZATO ŠTO BI TO SRUŠILO SISTEM TAKO DA KO POGODI POGODI A MOLIM VAS NE PIŠITE SVOJE FORMULE I MIŠLJENJA JA TRAŽIM NEKOG KO JE VOLJAN PROBAT NAPRAVITI ONO ŠTO MU OBJASNIM I ŽAO MI JE ŠTO MOJA NEPISMENOST NEKOG VRIJEĐA VI PRAVITE DEBATU OKO TOGA JA TRAŽIM SAMO VOLJNU OSOBU

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 16:30 (static-x).
17 godina
moderator
static-x kaže...

JA TRAŽIM NEKOG KO JE VOLJAN PROBAT NAPRAVITI ONO ŠTO MU OBJASNIM I ŽAO MI JE ŠTO MOJA NEPISMENOST NEKOG VRIJEĐA VI PRAVITE DEBATU OKO TOGA JA TRAŽIM SAMO VOLJNU OSOBU

Plati i naći će se. {#} Umjesto da si bezveze 10 godina uplaćivao loto i trošio novac, mogao si taj novac skupljati na hrpu i sad pošteno platiti osobu koja će ti napraviti program koji garantira dobitak.

13 godina
neaktivan

KOLIKO BI RECIMO TI TRAŽIO ZA TAKAV PROGRAM A DA FUNKCIONIRA NARAVNO JEL BI SE ZADOVOLJIO SA JA PRVI DOBIJEM PA TI I TAK NAIZMJENCE{#} HEHEHE

17 godina
moderator
static-x kaže...

KOLIKO BI RECIMO TI TRAŽIO ZA TAKAV PROGRAM A DA FUNKCIONIRA NARAVNO JEL BI SE ZADOVOLJIO SA JA PRVI DOBIJEM PA TI I TAK NAIZMJENCE{#} HEHEHE

Baš sam se slatko nasmijao. Show me the money! {#}Ti platiš za gotov program napravljen po tvojim specifikacijama i to je to. Kakva ti je to fora s "isplatom" AKO netko dobi na lotu? Nemoj koji mjesec uplaćivati loto pa ćeš imati para za platiti programera.

Što ja znam, ne znam kak se kreću cijene programiranja po narudžbi, za takve specifične slučajeve - 100-200 kuna po satu rada, popust za količinu? Naravno, u satnicu bih ti zaračunao i tvoj pokušaj objašnjavanja problema.

PS prestani pisati isključivo VELIKIM SLOVIMA - pročitaj pravila foruma - sljedeću takvu poruku ti brišem i suspendirat ću te s foruma.

16 godina
odjavljen

Ako sam ja ovaj jaki aboriđinski dobro pohvatao, ti možeš predvidjeti kombinacije za loto na osnovu prošlih kombinacija? Evo jedan testić sa samo 5 brojeva od 1-9. Ako uspiješ ovo predvidjeti, ja ću ti napisat program i još ti platiti.

6    5    2    8    2
5    1    5    8    9
3    7    5    1    4
4    8    5    3    1
8    5    6    6    2
1    2    4    7    7
4    1    1    7    4
6    4    5    1    6
7    4    2    6    5
1    5    3    5    8
2    2    6    8    3
9    1    5    4    2
4    7    8    7    2
7    6    1    3    1
3    8    2    1    1
5    3    4    7    9
6    6    8    9    5
4    1    4    8    5
3    7    3    9    2

Mislim da ti je ovo dovoljno velik uzorak. Idući niz tj, kombinacije je...?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 14:01 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e ovako najednostavnije i po mom najrazumljivije znači kombinaciju koja se sada izvlači dobija se od već točno određene izvučene kombinacije tog x kola, tako da pažljivo čitaj:) da se ispred te kombinacije i njezinog broja kola doda još i broj kola kombinacije koja se sada izvlači i onda program učini svoje e tako sam imo pet pogodaka i dvije četvorke na listiću od 15 kuna svojim mozgom ok a ne pogadanjem i to tako funkcionira 100%

13 godina
neaktivan

tek sam poceo programirati pradim sitnice u visual basic 2010,ako ima neko da mi pomalo uvodu u svijet informatike i programiranja ,ili da da koristan sajt ili nesto slicno

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
static-x kaže...

e ovako najednostavnije i po mom najrazumljivije znači kombinaciju koja se sada izvlači dobija se od već točno određene izvučene kombinacije tog x kola, tako da pažljivo čitaj:) da se ispred te kombinacije i njezinog broja kola doda još i broj kola kombinacije koja se sada izvlači i onda program učini svoje e tako sam imo pet pogodaka i dvije četvorke na listiću od 15 kuna svojim mozgom ok a ne pogadanjem i to tako funkcionira 100%

Moraš biti malo eksplicitniji u ovom (podebljanom) koraku. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 21:56 (mbaksa).
17 godina
moderator
neznalicaipo kaže...

tek sam poceo programirati pradim sitnice u visual basic 2010,ako ima neko da mi pomalo uvodu u svijet informatike i programiranja ,ili da da koristan sajt ili nesto slicno

Topli ti preporučam da odustaneš od Visual Basica i primiš se nečeg što ima smisla - C++, C#, JavaScript.

Ako si početnik, onda potraži na Internetu tutorijale ili nabavi neku knjigu.

13 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
neznalicaipo kaže...

Topli ti preporučam da odustaneš od Visual Basica i primiš se nečeg što ima smisla - C++, C#, JavaScript.

Ako si početnik, onda potraži na Internetu tutorijale ili nabavi neku knjigu.

moze li neki link o turtioralima i di da skimem c++ ili sta vi predlozire vidim da se najvise radi u c++ i javi

17 godina
moderator
neznalicaipo kaže...

moze li neki link o turtioralima i di da skimem c++ ili sta vi predlozire vidim da se najvise radi u c++ i javi

http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/literatura-programiranje/117438.aspx

Ili guglaj.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice