Hihihi.
Iako, baš ne vidim svrhu pozivanja system() funkcije. VS sam zaustavlja konzolnu aplikaciju ako se ne varam, isto bi trebali moći i drugi IDE-ovi (konkretno DevC++ je prastar i ne znam za njega, možda koji drugi IDE-ovi isto zaustavljaju), a možete i pokrenuti cmd prozor, navigirati do direktorija gdje je program i pokrenuti ga, onda se neće zatvarati.
U redu je koristiti system() za ovakve jednostavne zadatke ili možda u privremenom kodu, ali za neki finalni kod je prilično veliki no no.

No, ima možda mogućnost hijerarhijskog ispisa? Iz ovog se ne vidi što je ovisno o čemu, odnosno ne znaš preko čega se došlo do stdlib.h-a.
 No, ima možda mogućnost hijerarhijskog ispisa? Iz ovog se ne vidi što je ovisno o čemu, odnosno ne znaš preko čega se došlo do stdlib.h-a. Provjerio sam - otvorio sam novi projekt, otvorio sam prazni novi fajl ali ga nisam uključio u projekt (dakle, odgovorio sam "Ne" na pitanje želim li ga uključiti u aktivni projekt) i pokrenuo Build and Run - i dogodilo mi se točno ono što je forumaš napisao - mogu klikati do besvijesti, samo se vrti ta poruka. Ekipi koja je radila CodeBlocks valjda nije bilo ni na kraj pameti da će netko pokušati kompajlirati posve prazni projekt.
 Provjerio sam - otvorio sam novi projekt, otvorio sam prazni novi fajl ali ga nisam uključio u projekt (dakle, odgovorio sam "Ne" na pitanje želim li ga uključiti u aktivni projekt) i pokrenuo Build and Run - i dogodilo mi se točno ono što je forumaš napisao - mogu klikati do besvijesti, samo se vrti ta poruka. Ekipi koja je radila CodeBlocks valjda nije bilo ni na kraj pameti da će netko pokušati kompajlirati posve prazni projekt.