Portanje aplikacije sa Androida na PC

poruka: 7
|
čitano: 1.494
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam aplikaciju koju bih želio koristiti na PC-u, a imam je u apk formatu. Pošto je apk zapravo vrsta executable java filea, zanima me koje promjene moram napraviti na source codeu da bi se aplikacija mogla izvoditi na PC-u?

I ne želim razne Android emulatore, želim je nativno koristiti na PC-u i kasnije modificirati.

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Portanje aplikacije sa Androida na PC
Unix kaže...

Imam aplikaciju koju bih želio koristiti na PC-u, a imam je u apk formatu. Pošto je apk zapravo vrsta executable java filea, zanima me koje promjene moram napraviti na source codeu da bi se aplikacija mogla izvoditi na PC-u?

I ne želim razne Android emulatore, želim je nativno koristiti na PC-u i kasnije modificirati.

Preimenuj u .jar pa pokreni, vidi koju grešku dobivaš pa ćeš znati odakle početi sa prepravljanjem...

Ili alternativno zakomentiraš velike količine izvornog koda, dok kod ne svedeš na neki minimum koji se bez modifikacija izvodi i na windowsima, nakon toga dio po dio ovoga što si zakomentirao prepravljaš i dovodiš u funkcionalno stanje...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:57 (rustweaver).
13 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Unix kaže...

preimenuj u .jar pa pokreni, vidi koju grešku dobivaš pa češ znati odakle početi sa prepravljanjem...

Ne kaže ništa, pokrene se, vidim javaw.exe proces, ali ništa ne piše.

15 godina
neaktivan
Unix kaže...

Čitaj gore što sam još napisao.

Počneš od entry pointa, i trebaš naći gdje zapinje...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
13 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Unix kaže...

Čitaj gore što sam još napisao.

Počneš od entry pointa, i trebaš naći gdje zapinje...

Hvala puno, sutra ću probati sa time, za danas mi je dosta :)

16 godina
odjavljen

Prije ćeš ju napisati od nule nego portati. Otvori source, detaljno ga analiziraj i prekucaj na željenu platformu (java, .net, c++...)

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Prije ćeš ju napisati od nule nego portati. Otvori source, detaljno ga analiziraj i prekucaj na željenu platformu (java, .net, c++...)

Slažem se, lakše ti je sve ponovno napraviti uz pomoć sourcea nego sve prilagoditi, popraviti, izmjeniti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice