Pomoc programera trebam

poruka: 8
|
čitano: 1.496
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoc programera trebam

pozdrav svim forumasima imam mp3 player m robe 100 koji sam dobio marka je olympus i zadnjih godinu dana trazim driver koji omogucuje stvaljanje pjesama na nejga ali nazalost ne uspijevam pa eto molim vas vasu pomoc jer ja stvarno cu odustat jer od milijardu heksabajta i svega na internetu nema programa koji je potreban za taj mp3 player pa me zanima neki savjet ili mi vi mozete kako pomoci? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoc programera trebam

Trebalo bi da navedeš koji operativni sistem koristiš. Jesi pregledao stranicu proizvođača, bilo bi krajnje neobično da proizvedeni uređaj nema drajvera (bar za Windows).

0 0 hvala 0
14 godina
Pomoc programera trebam

windows xp ,a kazem zadnju godinu dana mozd amanje 11 mjeseci trazim a nema na stranici imaju sam da se updatea  ,ima i svoj forum no ne moze se registrirati a svi  linkovi su prastari  neshvatljivo i nepojmljivo mi je stvarno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pomoc programera trebam

Hello, evo probaj nadam se da je to taj model:

http://sourceforge.net/projects/mrobe/ {#}

ili ovaj direktan download link:

http://downloads.olympus-europa.com/consumer/mrobe/m-trip/ENG/mtrip_english.zip{#}

To je softver koji je priložen uz uređaj. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoc programera trebam

Programiranje drivera zaboravi... Moraš dobro poznavati C, te WDM (Windows Driver Model).

Javi se podršci proizvođača i traži driver.

15 godina
neaktivan

Ma sigurno radi nešto pogrešno, ili mu je OS u banani. Uređaj se spaja USB-om, a onda se gotovo sigurno predstavlja kao mass storage device za što windowsi već više od 10 godina imaju vlastiti driver.

Upitna ispravnost matične ploče, samog uređaja ili pak operacijskog sustava...

What Andy giveth, Bill taketh away.
13 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Ma sigurno radi nešto pogrešno, ili mu je OS u banani. Uređaj se spaja USB-om, a onda se gotovo sigurno predstavlja kao mass storage device za što windowsi već više od 10 godina imaju vlastiti driver.

Vidiš, Creative Labs Zen playeri također se spajaju preko USB-a, ali zbog nečije vrlo bistre odluke moraš nainstalirati gomilu softvera.

A vrhunac sprdnje je u tome da dodatnu SD karticu možeš prikazati OS-u kao disk, dok internu memoriju uređaja ne možeš.

Odgovor na postavljeno pitanje mogao bi biti na vikipediji - http://en.wikipedia.org/wiki/Olympus_m:robe

Pogledati pod m:trip i Current situation.

15 godina
neaktivan
Djuro von Prekoplotovich kaže...

Vidiš, Creative Labs Zen playeri također se spajaju preko USB-a, ali zbog nečije vrlo bistre odluke moraš nainstalirati gomilu softvera.

A vrhunac sprdnje je u tome da dodatnu SD karticu možeš prikazati OS-u kao disk, dok internu memoriju uređaja ne možeš.

Pa ovo je taman za the daily WTF :D

What Andy giveth, Bill taketh away.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice