Prvo, da se ispricam ako vec ima tema, ima sa istim nazivom ali ne bas za ovo sto ja zelim...
Naime, ako ima neka dobra dusa koja bi mi pomogla oko moje nove odluke.
Znaci, da pocnem pricati.
Vidio sam jednom negdje neki program, tj. covjeka dok ga je programirao. Pa sam se zaintrigirao, i htio bih i ja poceti... Nesto sam "Herp-derpo" oko QBasica ali mi nije legao, iako sad shvacam da cu ga morati nauciti...
Nego, ako mi je jedan od najvecih ciljeva doci na onaj nivo pravljenja iOS i Android aplikacija te opcenito programiranje na Widows OS-u... S kojim programima da pocnem? Koliko bi mi cca trebalo po programskom jeziku, dok ga ne naucim? S kojim programima da pocnem, i s kojom literaturom?
Ako mozete malo biti detaljniji, ako nije problem. Malo onako, smjernice... Pocni s tim i tim programom, trebalo bi ti toliko i toliko vremena da ga svladas ako si bistar, ne zaboravi raditi to i to, nemoj raditi to i to, nakon toga idi na ovaj program, to je taj i taj program, trebalo bi ti toliko i toliko vremena da ga svladas itd... Nadam se da ne trazim previse...
P.S. Mozak mi je kao spuzva jer imam 14 godina, pa nadam se da bi pamcenje cistih cinjenica trebalo ici glatko...
Hvala unaprijed! :)