Kako u C++ isprogramirati unos dnevnih temperatura zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.954
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Programiranje u c++ hitno trebam pomoc

Napraviti program koji omogucava unos jutarnjih,podnevnih,vecernjih izmerenih mernih temperatura izmjeren u sedmici.program treba ispisati na ekranu prosjecnu jutarnju podnevnu i vecernju temperaturu za proteklih 7 dana  i ispisati u obliku tablice dana....probao sam nesto izvesti al ne ide ...Hvala na pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pokaži što si pokušao i riješiti ćemo.. ali, samo pomoći, jer nitko ti ne želi riješti cijeli zadatak bez da ti prstom mrdneš

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Već dugo nisam čuo lakši zadatak od ovoga. Imaš tri niza, popišeš temperature, i onda izračunaš. Znači doslovce ti treba jedna petlja i ispis rezultata. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Programiranje u c++ hitno trebam pomoc
daki14 kaže...

Napraviti program koji omogucava unos jutarnjih,podnevnih,vecernjih izmerenih mernih temperatura izmjeren u sedmici.program treba ispisati na ekranu prosjecnu jutarnju podnevnu i vecernju temperaturu za proteklih 7 dana  i ispisati u obliku tablice dana....probao sam nesto izvesti al ne ide ...Hvala na pomoci

Imaš tri polja, jedan za jutarnju, drugi za dnevnu i treći za noćnu temperaturu. Kada uneseš sve vrjednosti temperatura računaš sumu pojedinih polja i djeliš sa 7, ako mjeriš za sedmicu.

17 godina
moderator
Kako u C++ isprogramirati unos dnevnih temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice