IT Akademija

poruka: 4
|
čitano: 6.471
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
IT Akademija

Pozdrav ekipa!
Već duže vrijeme razmišljam o programiranju, točnije o web developmentu i našao sam ovaj, naizgled kompletan tečaj, s kojim nakon 12 mjeseci prakse i "školovanja" izađeš dosta pametniji ;)

Znam da sve mogu naći na net-u, ali me zanima da li je itko imao iskustva s "IT akademijom" i kakvi su Vaši utisci.

Tečaj se plaća oko 7000 kn, pa prije nego platim, zanima me ima li kakvih savjeta?

it-akademija.com

S poštovanjem

-leo

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 14:27 (olehenn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: IT Akademija

To mi se ne čini da je iz HR. Kod nas u Zagrebu imaš netakademiju sa sličnim sadržajima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 15:21 (TracerCPP).
12 godina
neaktivan
Re: IT Akademija
Hvala puno na odgovoru!
Ali cini mi se da ovdje ne postoji "distance" learning opcija :)
10 godina
neaktivan
IT Akademija

Pozdrav za ekipu,

Upisao sam IT akademiju (www.it-akademija.com), ali par mjeseci nakon toga sam ostao bez posla i ona mi vise nije bila prioritet. Nisam ih vise mogao placati i o tome sam ih obavijestio sa zeljom da sporazumno raskinemo ugovor. Do tada sam imao izmirena dugovanja i njih, naravno, ne bih trazio nazad. To su odbili. Smatraju da sam u momentu potpisivanja morao znati finansijsku situaciju svoje tadasnje firme i da nisam smio onda ni potpisati ugovor (nonsens). Ostavili su mi jedino opciju da prenesem svoj ugovor na drugog, sto pokusavam vec par mjeseci, ali, moramo priznati da su teska vremena i da to nije jednostavno.

Je li netko imao slicnih iskustava sa ovom akademijom?

DIP

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice