Pozdrav svima!
Počeo sam se učiti C++ prije nekih 2 mjeseca i za sada sve fino napreduje. Uzeo sam si "Demistificirani C++" kao neku osnovnu literaturu, tu i tamo se poslužim internetom ako baš u knjizi nije nešto dobro objašnjeno. E sad...naredbe tipa if, switch...case, while i do...while sam shvatio jako dobro. Ono što mi predstavlja problem je for petlja. Općenito kužim koncept i poantu te for petlje i čemu to služi i znao bih neke jednostavne stvari s tim napraviti (npr. ispis brojeva do 10).
Problem mi predstavlja recimo situacija dok je unutar for petlje više for petlji (a i općenito ostale već spomenute naredbe unutar for petlje su problem)...e tu zablokiram.
Pročačkao sam na stotine stranica, foruma i pregledao desetak knjiga i nigdje nisam pronašao dovoljno kvalitetno pojašnjeni ovaj segment koji me zanima.
Pa ako postoji netko ko se dobro kuži u C++, a da bi znao kvalitetno objasniti ovo ( doslovce ko malom djetetu ) bio bih do groba zahvalan!
P.S: Znam da je naslov malo smiješan...inspiracija je napravila svoje :D ( očigledno previše xzibit i inception meme-a )