C++: Učitavanje i zbrajanje n elemenata

poruka: 36
|
čitano: 10.173
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: C++: Učitavanje i zbrajanje n elemenata
mbaksa kaže...
1domagoj1 kaže...
xxxxx kaže...

@191x7

To je obični C

Ah, za mene je i ovo obični C, a ne C++, ne znam zašto uopće to zovu programiranje u C++-u, pa nije C++ cin i cout već OOP, al dobro, svejedno.

Hm... Pazi sad - cin i cout su nesto sto ne moze samo tako postojati u obicnom C-u - to su objekti, mogucnost koju je donio C++. Ima tu jos nekih razlika. Ali, nacelno, slazem se s tobom - ne bi trebalo inzistirati da se radi o C++-u ako se ne koriste klase - znaci, da u svom programu ne napises i upotrijebis bar jednu klasu.

Potpuno si u pravu, ali si skužio na šta sam mislio.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
mbaksa kaže...
1domagoj1 kaže...
xxxxx kaže...

Ali u pitanju forumaša je c++ učitavanje i zbrajanje elemenata....najvjerojatnije profa . griješi ,odmah na početku to je problem..čim se traži u zadatku i pitanju c++ ,c++ se i odgovara ....nekoliko puta na samom forumu ljudi traže odgovor u c++-u a kad ono "obični c"...se traži i uči u školi ,pa otkud onda c++ pitanjeŠutim.....

Private
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 21:39 (Private).
17 godina
Private kaže...
1domagoj1 kaže...
mbaksa kaže...
1domagoj1 kaže...
xxxxx kaže...

Ali u pitanju forumaša je c++ učitavanje i zbrajanje elemenata....najvjerojatnije profa . griješi ,odmah na početku to je problem..čim se traži u zadatku i pitanju c++ ,c++ se i odgovara ....nekoliko puta na samom forumu ljudi traže odgovor u c++-u a kad ono "obični c"...se traži i uči u školi ,pa otkud onda c++ pitanjeŠutim.....

da, moš misliti što će ih on učiti C++, nije ih ni polja naučio

vjerojatno koriste cout i cin kojih nema u C-u, a on ih nije ni polja naučio, a ne da ih uči klase

u stvari, dovoljno je da ih kod alokacije memorije uči operator new, plus cout i cin , već ne možeš reći da ih uči C

Doduše, programerima su to trivijalnosti, za njih radiš u C++ ako radiš sa klasama

a ako mi ovdje srednjoškolac traži da mu napišem program za unos int polja u C++, to mi je znak da mogu koristiti cout i cin

ili ako napišeš u petlji for(int i=0; i<n; i++), a nisi prije deklarirao varijablu i, ako te profesor uči C, opatit će jedinicu za toCool

OT: ne znam gledate li vi tekmu, Olić dao dva gola, oba iz igreSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:09 (Floki).
16 godina
neaktivan
C++: Učitavanje i zbrajanje n elemenata

floki puno ti hvala i ostalima... 

Tvoj život je LoL.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: C++ pitanje hitno

oprostite na smetnji...bili mi  mogli rijesiti jedan zadatak u c++?

12 godina
neaktivan

oprosti...bili mi moga pomoc oko jednog zadatka?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice