C u srednjim školama?

poruka: 6
|
čitano: 1.505
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
C u srednjim školama?

Pozdrav.

Znam da se u nekim srednjim školama uči C++. Da li možda znate da li se uči još neki programerski jezik, specifično C?

Hvala lijepa.

S.Kalaba

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: C u srednjim školama?

Ako se uči C++ onda se podrazumijevano može u njemu raditi i C. U čemu je problem?

12 godina
neaktivan
C u srednjim školama?

U Rudjeru uce C, u Miocu Python ali za natjecanja svi uce C++, mislim da je za 5.gim isto kao i za Mioc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Naravno, međutim sve kolege na faksu koji dolaze iz srednjih škola tehničkih smjerova kažu kako su učili C++, ali nisu učili C. A kada počnemo raditi u C-u misle kako su spremni, ali mnogo njih ima problema sa pointerima, nizovima, dinamičkom alokacijom memorije i implementacijom vlastitih funkcija. Imam dojam kako učenjem C++ bez C-a nauče programirati bez da znaju što se događa "ispod haube". Zato me zanima da li postoji srednja škola koja uči C i C++ ili samo C.

S.Kalaba
10 godina
neaktivan
tLeon kaže...

U Rudjeru uce C, u Miocu Python ali za natjecanja svi uce C++, mislim da je za 5.gim isto kao i za Mioc.

Znači Ruđer. Hvala lijepa.

S.Kalaba
17 godina
BoldMarshmallow kaže...

Naravno, međutim sve kolege na faksu koji dolaze iz srednjih škola tehničkih smjerova kažu kako su učili C++, ali nisu učili C. A kada počnemo raditi u C-u misle kako su spremni, ali mnogo njih ima problema sa pointerima, nizovima, dinamičkom alokacijom memorije i implementacijom vlastitih funkcija. Imam dojam kako učenjem C++ bez C-a nauče programirati bez da znaju što se događa "ispod haube". Zato me zanima da li postoji srednja škola koja uči C i C++ ili samo C.

Onda je ili kriva obrada jezika ili oni nisu učili. Nizovi, dinamička alokacija, reference, dakle i pokazivači su dio C++. Polja moraju raditi, i viši jezici od C++ rade polja, a polja se objašnjavaju putem pokazivača.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 21:34 (Floki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice