[Prodaja] Logitech G27 zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.148
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] Logitech G27

Pozdrav.

Prodajem svoj Logitech G27 volan koji je kod mene mjesec dana (dok je trajala korona i to sve) pa sam imao vremena za igru i vožnju (korišteno samo za ETS2).
Sada na žalost je realnost lupila u glavu i vidim da mi samo zauzima i ovako malo prostora u stanu pa ga moram prodati.

Na volanu sve radi odlično, kao i na shiferu i pedalama. Stezaljke također.
Ambalažu nemam i volan ne izgleda kao da je izišao nov iz tvornice, ali tko može pogledati preko toga, u vlasništvu će imati veoma dobar i zahvalan volan. 😊

Cijena: 1300 krznenih, nije fiksna

Primopredaja: relacija Daruvar - Zagreb

Ne šaljem poštom.

17 godina
[Prodaja] Logitech G27

Mene zanima kako volan star 10 godina generalno drži ovakvu cijenu, nebi ulazio u raspravu da je ovaj preskup već generalno na njuškalu sam vidio visoke cijene. Za iste novce se nađe G29 sa shifterom koji često ima i garanciju. G29 na Amazonu je par puta bio na sniženju nov za 900 kn (sa poštarinom za HR).

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
14 godina
Re: [Prodaja] Logitech G27

Nemaš frke. I ja sumnjam da će za tu cijenu otići, ali znam da se ljudi vole cjenkati pa ono. 🤷‍♂️

12 godina
Re: [Prodaja] Logitech G27
markoal kaže...

Mene zanima kako volan star 10 godina generalno drži ovakvu cijenu, nebi ulazio u raspravu da je ovaj preskup već generalno na njuškalu sam vidio visoke cijene. Za iste novce se nađe G29 sa shifterom koji često ima i garanciju. G29 na Amazonu je par puta bio na sniženju nov za 900 kn (sa poštarinom za HR).

Pa ne drzi cijenu, i G29 sa garancijom se prodaje po manje od 1300kn, frend uzeo nedavno G29 star pol godine sa shifterom za 1500kn, mogao se jos cjenkat ali nije htio jer je cijena vec tak i tak dobra.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice