[Razmjena] RTX 3070 za slabiju ili PS5 zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.160
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Razmjena] Mijenjam RTX 3070 za slabiju ili Playst

Mijenjam svoju MSI VENTUS 3X OC RTX 3070 - HR garancija još 12 mjeseci, za neku slabiju karticu + nadoplata. 

Nemam baš u glavi konkretan model za koji bih mijenjao. Možda nešto ranga GTX 1060 koju sam imao prije ove. Javite što imate i koliko bi nadoplatili. Vjerojatno će biti bez garancije pa očekujem da mi date barem 2 tjedna osobne garancije.

Druga opcija je zamjena za Playstation 5. Prednost ako imate 2 kontrolera i charging station. Napišite što imate i koliku nadoplatu tražite. Ili ako bi vi nadoplatili još bolje .

Isključivo osobna primopredaja na području Zagorja i bliže okolice.

Prvi kontakt molim na pp ili viber/whatsapp na 098/183-0999. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
[Razmjena] RTX 3070 za slabiju ili PS5

PM

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2023 14:13 (Amormian).
14 godina

S obzirom da sam dobio daleko više ponuda nego sam očekivao trebat će mi koji dan da se odlučim. Mislim da sam odgovorio na sve poruke dosad, ako slučajno nisam, javite. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Zaključavam temu. Načelno sam se dogovorio sa kolegom za GTX 1070. Ako propadne javim se slijedećem najzanimljivijem. Hvala svima na ponudama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice