pozdrav, prodajem SSD Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4
...novo neotvoreno, standardna garancija.
700kn (imam nekoliko komada) inbox pls
pozdrav, prodajem SSD Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4
...novo neotvoreno, standardna garancija.
700kn (imam nekoliko komada) inbox pls
update
bio sam na poslovnom putu, sorry ekipa (slike ispod):
- 36mj jamstvo ASBIS ovlašteni servis
- imam 3 kom (treći nije na fotkama, opaska ispod)
- kolega donio jedan manjeg kapaciteta greškom i zaboravio račun doma, pa će mi to donjeti u ponedjeljak
cijena 700kn po kom
Zamolio bih vas da mi se ponovno javite tko je zainteresiran.
Račun?
kao što sam napisao, dobijete i račun.
mislio sam da je jasno iz posta iznad.
Ponuda je dobra. Ne kužim pomutnju. (:
Standardna garancija za taj SSD je 60mj..
dosadni ste sa garancijama, ssd-i se kvare izrazito rijetko, jedna-dvije PC komponente su najpodloznije kvarovima a to su graficke kartice zatim maticne ploce, uvijek ce biti slucajeva ali ostale komponente su generalno pouzdane
Standardna garancija za taj SSD je 60mj..
Ovisi od uvoznika do uvoznika
dosadni ste sa garancijama, ssd-i se kvare izrazito rijetko, jedna-dvije PC komponente su najpodloznije kvarovima a to su graficke kartice zatim maticne ploce, uvijek ce biti slucajeva ali ostale komponente su generalno pouzdane
pa i ne bas, diskovi bas i idu pod tu "rizicnu skupinu" sto se kvarova tice, ssd/hdd, grafe i napajanja su komponente koje najcesce "prdnu".
Ja samo velim da je standardna garancija 60mj, znaci vecina ducana nudi 60mj neovisno o uvozniku. Covjek je to napisao u uvodnom dijelu pa cisto napominjem. Nadam se da nisam uvrijedio nicije osjecaje, i dalje je to ok kupnja.
ma nitko se nije uvrijedio valjda
ja sam slikao garanciju gdje piše 36mj...nisam ju ja nalijepio bzvze :)
A kolega mi javio u inbox da na njihovoj stranici fakat piše 60mj...e sad jbga...ja nemam utjecaja na to NHF
ma nitko se nije uvrijedio valjda
ja sam slikao garanciju gdje piše 36mj...nisam ju ja nalijepio bzvze :)
A kolega mi javio u inbox da na njihovoj stranici fakat piše 60mj...e sad jbga...ja nemam utjecaja na to NHF
I na giginom sajtu pise 5 godina jamstva za NVMe SSD-ove tako da ja vjerujem da se dodatne 2 godine mogu i kod njih reklamirati u slucaju da nesto bude nakon 3, samo nebi bilo lose registrirat diskove na njihov sajt.
drugo je na njihovom web-u ako misliš na supernet web...ovdje je riječ da na službenim stranicama Gigabyte piše 60mj, a na naljepnici iz našeg dućana 36mj...al budem pitao kolegu pa javim.
mislim na gigabyte sajtu da registriras diskove
ekipa, čak i na računu piše 5 godina, tak da je moguće da je greška :)
trebali bi bez problema dobit 5 godina pozivanjem na račun...iskreno meni se neda zaje*** sa time trenutno
pozdrav...prodano 3kom...al sam uspio još jedan nabavit cijena 700kn isto kao i svima....inbox molim.
zauzet sam do petka, pa tek onda mogu obavit primopredaju.
hvala
Pozz jel ssd i dalje na prodaju?
Prodano sve (5kom na kraju)...imam još jedan komad za isporučiti...nismo se kolega i ja našli još.
Ako uleti još koji javim se sa novim oglasom.
može lock, hvala svima