x
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolega
, javio sam se još prekjučer ujutro međutim 48h nema odgovora. Ćemo poslovati 
Kolega
, javio sam se još prekjučer ujutro međutim 48h nema odgovora. Ćemo poslovati 
3600x za 100€, brijem da mu je inbox zatrpan a kolega lupa glavom od zid jer je mogao komotno tražiti više 
3600x za 100€, brijem da mu je inbox zatrpan a kolega lupa glavom od zid jer je mogao komotno tražiti više 
Ja sam svoj 3600x stavio na procjenu ovdje na forumu nema mjesec dana netko je rekao da mogu dobiti 100e ...netkoo je pljucao tu cijenu aa netko rekao moze i vise (za osobe koje su rekli da mogu dobit vise su takoder popljucali)......na kraju otisao za 800kn na rate sve u svemu ovo ce brzo otic ako vec nije hhahahahh
Ja sam svoj 3600x stavio na procjenu ovdje na forumu nema mjesec dana netko je rekao da mogu dobiti 100e ...netkoo je pljucao tu cijenu aa netko rekao moze i vise (za osobe koje su rekli da mogu dobit vise su takoder popljucali)......na kraju otisao za 800kn na rate sve u svemu ovo ce brzo otic ako vec nije hhahahahh
Ispod 1000kn/150€ ga nebi dao.
U Mikronisu je 280€, na amazonu 250€
De hajde stari ne pretjeruj 5500 ga pojede za gablec
Piše i na drvetu pica pa nisi j*ebo.
Realna cijena mu je od 800 do 1000
A 1000 moze dobit novi koji star mjesec dva...
Bero
Ispod 1000kn/150€ ga nebi dao.
U Mikronisu je 280€, na amazonu 250€
Ammm, salis se jel ? Ako ne, moja sucut...
3600 ne vrijedi vise od 1000kn jer imas novi 5500 po toj cijeni.
Ima i oglas na njuskalu pa mu se tamo javi.
No tamo je i veća cijena