[Prodaja] Rtx 3080 zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.583
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
[Prodaja] Rtx 3080
Msi gaming trio z stara 10 mjeseci racun garancija kutija instar informatika 6000kn
10 godina
[Prodaja] Rtx 3080

Jel to ova: https://www.mindfactory.de/product_info.php/10GB-MSI-GeForce-RTX-3080-GAMING-Z-TRIO-LHR-GDDR6X--Retail-_1416817.html ?

Nova iz dućana € 859 = 6.457,87

Cijene su dosta pale u odnosu za prije 10 mjeseci kada si ju kupovao.

13 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Rtx 3080
Pa naruci sa mindfactory pa se zajebavaj sa mailboxom za dostavu jer mindfactory ne salje pa se opet zajebavaj sa slanjem u njemacku ak kaj crkne kupi tam niko te ne tjera n ovu
12 godina
protjeran
[Prodaja] Rtx 3080

Dečko je samo ostavio link da te ne drži u zabludi te da znaš opcije da se ne čudiš dislike ovima.

To što si drzak i bezobrazan to ti sigurno neće pomoći.

Isto kao i onaj Vrabac, fraer prodaje muda pod bubrege, uzeo na firmu vjerojatno karticu s nadom da će profitirat koju tisuću.

Kad je skužio kolike su cijene sad se vadi i još prijeti nekakvim tužbama.

Budi pametan ili lockaj temu ili ovdje ne postavljaj oglase sa suludim cijenama.

Bero
13 godina
neaktivan
Nisam u zabludi dobro znam cijene samo sam reko ko oce nek kupi iz njemacke otkud oce meni svejedno,bezibrazan sam zato jer mi dosta vas likova koji smarate sa tim cijene su ovakve i onakve u njemackoj je tolko i tak ak ne mislite kupiti zaobiđite i gotovo a sami da prodajete opet bi takve cijene stavili ko i ja i ovaj sta tuzbama prijeti kak velis haha
5 godina
neaktivan
Bero_ng95 kaže...

Isto kao i onaj Vrabac, fraer prodaje muda pod bubrege, uzeo na firmu vjerojatno karticu s nadom da će profitirat koju tisuću.

Kad je skužio kolike su cijene sad se vadi i još prijeti nekakvim tužbama.

Nekuzim kako ga admini nisu banali zbog one objave koju je napisao ako ko ima pravo tuzit koga to je forum njega jer nepostuje pravila foruma pogledajte samo poruku koju je napisao prije nego je lockao temu....

AE REKO ŠTAE
12 godina
protjeran
[Prodaja] Rtx 3080

Kolega ova tema nije mjesto za to.

Nećemo čovjeku obavijesti nabijati bezpotrebno.

Ja žalim dečka jer je vjerojatno preplatio karticu.

Također me boli briga i za njega i za tužbu, svaka osoba može svakog tužiti radi izjave kako ruganja, vrijeđanja, psovanja itd...

Ja bi osobno volio da me tuži na temlju ničega pa neka gubi vrijemeci još meni plati duševnu bol zbog navlačenja po sudovima. Svojom izjavom pokazuje da je klinac koji ocito ima love ako nije klinac onda je u glavi. Mogao bih ja sad glumit debila pa reći šta on meni u pravilu može no nisam ovdje na forumu da bi izjavljivao takve stvari. Pametna osoba se ne prijeti već ode i to napravi ako ima elemenata a dosta njih je imalo. I uz dobrog odvjetnika psovanje majke  bi nekog izašlo i do 30000kn. Kao što rekoh na početku ako nismo, a nismo kupci nećemo obavjesti nabijati. Pomoć sam kolegi dao ma kako god on to shvatio. Ljubi vas Bero!!

Bero
4 godine
[Prodaja] Rtx 3080

Bero ! Ti si prvi htio uvaliti svoju karticu preskupo, spustili smo te, sad dijeliš lekcije.

No, no... 🤫

Nova je kod nas 7000 kn, a ova je stara 10mj, što je ok..

Dvije stoje niže, i može ta kartica ići za tu cijenu.

Stavi brate na Njuškalo, nemoj se ovdje natezati.

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
15 godina
Zaporožac kaže...

Bero ! Ti si prvi htio uvaliti svoju karticu preskupo, spustili smo te, sad dijeliš lekcije.

Ponosam sam na sve vas koji ste nastavili gdje sam ja stao i nedate da ovakvi na ovom forumu uvaljuju kartice neupućenima po soludim cijenama. Hvala svima. 

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
12 godina
protjeran
[Prodaja] Rtx 3080

Kartica ošla za 500eura ako te baš zanima a da znaš kakv3 sam ponude dobio smijao bih se.

3000kn plus da platim poštarinu, zatim akumulatore, samsungov hladnjak kojem je ošao termostat, opel corsa 98 godina.

Spuštao sam cijenu doslovno kroz dva dana. 

Prema tebi trebao sam pokloniti, ne smatram da je cijena u oblacima od kolege vec da je za cijenkanje za malu korekciju.

Ovdje na forumu uz veliku korekciju kao i sve sto se prodaje.

Zato sam i izjavio sto jesam.

Tako da prijatelju kad nađeš nekoga kome je Bero nešto uvalio javi se. Kad sam stavio oglas niti jedna rtx 3070 nije bila ispod 6000kn a ja sam trazio 4500kn i to cijena nije bila fixna.

Bero
18 godina
[Prodaja] Rtx 3080

mislim da je stavio konkretnu cijenu

inace je neko zlatno pravilo, najniza na nabavi kod nas -20%, a to je kod na 7k

ako spusti cijenu na 5500 ce lako se prodat. svi ce mu rusit cijenu tako i tako

nema smisla stavljat njemacke linkove grafe, ako ima garanciju u hr, i ne zele svi uzimati izvana pogotovo ove skuplje stvari di moze biti osjetljiva garancija

stretno s prodajom

lp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice