[Prodaja] Rtx 2080, moze i zamjena

poruka: 5
|
čitano: 1.201
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
[Prodaja] Rtx 2080

Pozdrav,

Cijena 5000kn

Prodajem ili mijenjam RTX 2080 MSI Gaming X trio bez kutije, kupljenu pred 3 godine.

Graficka ima problem da se ventilatori pale na max, iako je temperatura jako niska. Znaci ili uopce ne rade, ili idu na 100%. Nisam previse probavao rjesit problem pa bi mozda netko mogao skuziti u cemu je problem.

Osim toga graficka je u super stanju te ju koristim trenutno.
Razlog prodaje je sto ne stane u novo mITX kuciste.

UPDATE: Uspio sam rjesiti problem s ventilatorom i sve radi normalno.

Nalazim se u Zagrebu, donji grad te prodajem iskljucivo uzivo da vidite da je sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2021 19:12 (Pickles6).
15 godina

Pa kolko bi ja onda za svoju ovu "ljepoticu" koja je trenutno na 27C s 883rpm fanovi, trebao tražit?

Mislim nećak prodao laptop (cca 2017g.), ps4 i misli da može neki komp složit, a ja mu nemam srca reć da mu je to sve drek. Može kupit grafu kojoj se ventovi zaletavaju na max. i kolikog je to vijeka....???

Koj vam?

13 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Rtx 2080, moze i zamjena

Problem s ventilatorima se mozda moze i rijesiti, ja nisam pokusavao previse, a ono sto jesam nazalost nisam uspio.

Nazalost ne znam koliko bi trebala vrijediti. Najnize kaj sam na njuskalu za 2080 nasao bilo je za 6.4k, a moj model 7k pa reko idem spustit znatno jer je glasna, a mozda netko bude skuzio u cem je problem.

Koliko mislis da bi vrijedila da nema nikakvih problema s njom? A koliko u trenutnom stanju? Iskeno pitanje 

6 godina

moze kontakt?

15 godina
Re: [Prodaja] Rtx 2080, moze i zamjena
Pickles6 kaže...

Problem s ventilatorima se mozda moze i rijesiti, ja nisam pokusavao previse, a ono sto jesam nazalost nisam uspio.

Nazalost ne znam koliko bi trebala vrijediti. Najnize kaj sam na njuskalu za 2080 nasao bilo je za 6.4k, a moj model 7k pa reko idem spustit znatno jer je glasna, a mozda netko bude skuzio u cem je problem.

Koliko mislis da bi vrijedila da nema nikakvih problema s njom? A koliko u trenutnom stanju? Iskeno pitanje 

Pa za trenutnu situaciju je cijena ok, da je grafa ono ispravna i da ima možda nšto garancije.

Ma malo mi to sve nak... ide, kad zanam da sam 1080ti prodao za 3000kn, a 1070ti za 1800kn. Prije cca 2-3g.

Uglavno sretno s prodajom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice