[Prodaja] Prodajem MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 3.389
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran
Re: [Prodaja] Prodajem MSI GeForce RTX 3080 Ti Gam
Uspoređuješ stvar koja treba trajati 10+ godina(auto) sa stvari koja se mijenja nakon dvije tri godine(jer postane "outdated" )...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2022 12:17 (silvio3105).
15 godina
Alenalb kaže...

cinjenica da je nesto novo nije isto sto i njegova cijena jel tako. Auto izgubi vrijednost izlaskom iz salona nekad , danas nesto manje...isto i sa grafickom koja je stara 2 mjeseca, je nova, neradi 3 godine neg 2 mjeseca stog je nova. znamo svi da sam upravu a semantiku molim te ostavi za rasprave. Sve sam transparentno naveo stoga nema mjesta prevari nit zelim nekog varat.

Ne ulazim ja u semantiku, samo kažem kako je. Cijene padaju i što ti duže uvjeravas ljude da je to semantika, cijena stvarno novih će biti sve niža, a tvoja još starija nego sad. Sve najbolje u prodaji. 

13 godina

Ne znam, meni ovo pokazuje. A grafička je korištena 2 mjeseca, mi ne možemo znati što si ti radio s njom, da li si je clockao, da li je radila na nekom no name napajanju, zato ne može koštati isto kao nova u radnji. Da je tjedan stara, ajde, no 2 mjeseca, plus izlazak nove generacije...

Stvarno sretno s prodajom, no ovdje nema šanse da postigneš cijenu koju tražiš.

17 godina

@Alenalb

Samo se ti drži svoje teorije. Buraz, čim si ti to iznio iz trgovine, a pogotovo otvorio (da ne pričam o tome da si i koristio) to za mene, a vjerujem i za veliku većinu ovdje više nije novo već rabljeno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2022 15:36 (WHO2fckru).
14 godina

Prikazuje 10266kn ne 8200kn, jedino ako mislis bez pdv-a 8212kn ... 

8 godina
neaktivan

De linkaj da i ja to vidim meni pise 10266. Napajanje je EVGA gold 1000 GT, sta bi radio sa njom sem ju koristio za ono sto moze radit prikazivat grafiku, igre koje sam igrao nemam namjeru trenutno vise igrat jer nemam vremena. Imam doma jos 560 Ti Asus koja radi tako da 10 godina i ostalom necemo. Nit zelim nekog prevarit nit natjerat nego samo nudim, niko nece , nemora. 

Sto se tice teorija malo treba bit realan. U kojem pravcu ce cijene ic e to zna samo trziste.

Molim te link da vidim tih 8200 kn jer meni na ibyte pokazuje MSI GEFORCE RTX 3080 TI GAMING - najniža cijena (nabava.net) . 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice