[Prodaja] Prodajem MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 3.391
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
[Prodaja] Prodajem MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming

prodajem MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming X Trio 12G, 12288 MB GDDR6X kupnjena MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming X Trio 12G, 12288 MB GDDR6X, racun, garancija, kutija.

Trenutno najeftinija je 10267 u I byte, mogu spust na to 9000 kn 2 mjeseca je stara, broj naruđbe je prilozen, zamjena me nezanima,

Hvala

Lijep pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2022 12:48 (Alenalb).
4 godine

e jbt...baš sam jučer kupio iPhone 13 Pro Max, sad neam love za ovo..

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
7 godina
neaktivan

wow! Ja kupio na njuskalu Zotac 3080TI Trinity, novu, zapakiranu za 6500 kuna početkom lipnja 2022. godine. 

Sretno s prodajom. 

EDIT: KRAJEM SVIBNJA zapravo. Sad vidim da sam prodavao RTX 3080 31.5.2022.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2022 21:03 (t0ss).
18 godina

Malo teško, nova (to je taj model, jel?) se u trgovini kupi za 10266kn.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
4 godine
Re: [Prodaja] Prodajem MSI GeForce RTX 3080 Ti Gam
t0ss kaže...

wow! Ja kupio na njuskalu Zotac 3080TI Trinity, novu, zapakiranu za 6500 kuna početkom lipnja 2022. godine. 

Sretno s prodajom. 

vjerojatno imaš račun, pa bi bilo lijepo da ga skeniraš i objaviš..

inače, ne vjerujem.

7 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...
t0ss kaže...

Sretno s prodajom. 

vjerojatno imaš račun, pa bi bilo lijepo da ga skeniraš i objaviš..

inače, ne vjerujem.

Nisam nigdje napisao da sam kupio u dućanu. 

Naravno da sam kupio na oglasniku isto kao što je i ovo oglasnik, a ne dućan, ali je bila nova, zapakirana, da ;) 

13 godina
Lovac kaže...

Malo teško, nova (to je taj model, jel?) se u trgovini kupi za 10266kn.

Ne više.  8200kn

9 godina

Nažalost nezgodno vrijeme za prodavati grafe sada kad su i Nvidia i AMD srezali cijene prije par dana...

7 godina
neaktivan

iilija64 čemu TD? Što ti ne odgovara?

18 godina
Alchemist kaže...

Nažalost nezgodno vrijeme za prodavati grafe sada kad su i Nvidia i AMD srezali cijene prije par dana...

Bogme da, eno i 3090FE na amazonu po 1100€

4 godine
t0ss kaže...

Naravno da sam kupio na oglasniku isto kao što je i ovo oglasnik, a ne dućan, ali je bila nova, zapakirana, da ;) 

Nisam ni napisao da si kupio u dućanu.

Dakle, ti si kupio novu, zapakiranu karticu bez garancije i računa ?!

Moraš priznati da to zvuči malo blesavo.

7 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...
t0ss kaže...

Nisam ni napisao da si kupio u dućanu.

Dakle, ti si kupio novu, zapakiranu karticu bez garancije i računa ?!

Moraš priznati da to zvuči malo blesavo.

Zanima me od kud ti te blesave informacije i ideje.

Prvo me gore trazis za neki racun?! Ne znam kako da uzmem racun od njuskala LOL. Ako je kartica kostala u ducanu 1200 eura, a ja ju kupio za 900 eura, kako da ti dam racun fakturiran na 900 eura? Are you good? 

Sad si od nekud uzeo informaciju da sam uzeo karticu bez garancije i racuna. Ajde mi objasni, molim te, od kud ti to? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2022 23:21 (t0ss).
4 godine
t0ss kaže...

Prvo me gore trazis za neki racun?! Ne znam kako da uzmem racun od njuskala LOL. Ako je kartica kostala u ducanu 1200 eura, a ja ju kupio za 900 eura, kako da ti dam racun fakturiran na 900 eura? Are you good? 

Sad si od nekud uzeo informaciju da sam uzeo karticu bez garancije i racuna. Ajde mi objasni, molim te, od kud ti to? 

molim ?!

Neki račun ?!

nije to neki račun već račun da se vidi gdje je kartica kupljena i ima li kartica garanciju ?

Tebi veliki mozgu je to glupo pitanje, jer si ti to kupio preko Njuškala, a Njuškalo ne izdaje račune i garancije... 

Još i ovo boldano 

Pa gdje si čovjekoliki čovječe naveo; imaš li račun i garanciju ?

Cijelo vrijeme te to pitam, a ti izbjegavađ odgovor..

Zaboli me koliko si je ti platio, kao i svakog drugog.

Ti imaš nekih 16 god. Tu se nikad ne prevarim u procjeni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2022 23:28 (Zaporožac).
7 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...
t0ss kaže...

molim ?!

Neki račun ?!

nije to neki račun već račun da se vidi gdje je kartica kupljena i ima li kartica garanciju ?

Tebi veliki mozgu je to glupo pitanje, jer si ti to kupio preko Njuškala, a Njuškalo ne izdaje račune i garancije... 

Još i ovo boldano 

Pa gdje si čovjekoliki čovječe naveo; imaš li račun i garanciju ?

Cijelo vrijeme te to pitam, a ti izbjegavađ odgovor..

Zaboli me koliko si je ti platio, kao i svakog drugog.

Ti imaš nekih 16 god. Tu se nikad ne prevarim u procjeni.

Pa napisao si da mi ne vjerujes da sam ju uzeo za 6.5tkn i trazio si racun pa sam shvatio da trazis dokaz da sam ju kupio za 6.5tkn u to vrijeme. 

Imam racun, da, ali ti ga necu skenirati sigurno. 

Racun je provjeren s trgovinom i legit je. Ne znam uopce sto se tebi opravdavam. Koji si ti k**** da ti se moram opravdavat? Zasto te uopce zaboli k*** imam li JA racun/garanciju? 

Da, nisi pogrijesio, imas 16 godina u glavi i nema ti pomoci. 

4 godine
t0ss kaže...
Pa napisao si da mi ne vjerujes da sam ju uzeo za 6.5tkn i trazio si racun pa sam shvatio da trazis dokaz da sam ju kupio za 6.5tkn u to vrijeme. 

Racun je provjeren s trgovinom i legit je. Ne znam uopce sto se tebi opravdavam. Koji si ti k**** da ti se moram opravdavat? Zasto te uopce zaboli k*** imam li JA racun/garanciju? 

nisi dobro shvatio.

tražio sam dokaz da li kartica ima račun, a ne dokaz koliko si ju platio..

je li ukradena kartica ? kako nema račun, garanciju, a kažeš; NOVa je.?

pazi, ja sam potencijalni kupac, a a ti meni kažeš "zašto tebe uopće zaboli kujac imam li JA račun/garanciju" ? 

tako reci svakom kupcu, prodat ćeš je odmah... 

"meni nema pomoći" (što god to značilo), ali, ti evidentno imaš dječju pamet, (što bi moj stari rekao za likove u srednjim godina, tvoje "iskazane" inteligencije na ovoj temi)

Adio....

7 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...
t0ss kaže...

nisi dobro shvatio.

tražio sam dokaz da li kartica ima račun, a ne dokaz koliko si ju platio..

je li ukradena kartica ? kako nema račun, garanciju, a kažeš; NOVa je.?

pazi, ja sam potencijalni kupac, a a ti meni kažeš "zašto tebe uopće zaboli kujac imam li JA račun/garanciju" ? 

tako reci svakom kupcu, prodat ćeš je odmah... 

"meni nema pomoći" (što god to značilo), ali, ti evidentno imaš dječju pamet, (što bi moj stari rekao za likove u srednjim godina, tvoje "iskazane" inteligencije na ovoj temi)

Adio....

Nisam NIGDJE rekao da nemam garanciju/racun.

Kartica IMA racun/garanciju te je dosla u originalnoj kutiji - zapecacena/sealed. 
Jel ti sad ok to sto sam napisao? 

Potencijalni kupac? Ja nisam nigdje napisao da prodajem karticu tako da, ponovno te pitam, od kud ti ta glupa informacija? 

Ipak mi se cini da si ti "iskazao" svoju inteligenciju u ovom postu sa svojim informacijama koje nigdje ne pisu u ovom postu, i to ne jednom. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2022 23:53 (t0ss).
17 godina

Dok se vi tu prepirete oko računa/garancije, ja sam prije 5 godina kupio Asus RoG 1080Ti za 4600kn bez računa. 5 godina poslije kartica još radi ;) Sada je najbolje vrijeme za kupnju 3080/3090 grafičkih. Moja pretpostavka je da će oko rujna/listopada opet cijene ići gore kako se bude bližio izlazak Nvidia 40xx serije

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2022 8:41 (Najbrži).
17 godina

Cijene će samo padati sve više i više a pogtovo pred izlazak 40... serije tako da još bolje pričekati pogotovo kod nas

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2022 14:21 (Frenkyca).
11 godina

Situacija na tržištu valuta je sve samo ne stabilna, USD je tek na 7,5

Kamate na tržištu tek trebaju ići gore + inflacija 

Situacija na tržištu energenata je također sve samo ne stabilna

Situacija na tržištu sirovina za proizvodnju je sve samo ne stabilna

Geopolitička situacija je sve samo ne stabilna

Situacija na Taiwanu je sve samo ne stabilna

Covid najave za jesen idu dalje, plus boginje itd?

Logistika je sve samo ne jeftinija uz ove energente , a dobro.je dok ide jel.. 

Samo "vi" čekajte :o

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2022 19:00 (eladioms).
11 godina
protjeran
Najbrži kaže...

Dok se vi tu prepirete oko računa/garancije, ja sam prije 5 godina kupio Asus RoG 1080Ti za 4600kn bez računa. 5 godina poslije kartica još radi ;) Sada je najbolje vrijeme za kupnju 3080/3090 grafičkih. Moja pretpostavka je da će oko rujna/listopada opet cijene ići gore kako se bude bližio izlazak Nvidia 40xx serije

A jesi ti kupio onu RTX-icu koju čekaš već skoro dvije godine? Tvoje bajke oko kupovine pratim kao neku telenovelu. U međuvremenu sam čak i ja svoju nabavio za MSRP (i to novu, Notebooksbilliger), a pola godine nakon tebe sam počeo tražiti. Samo ti čekaj... Ime ti je totalni oksimoron.

The planet broke before the Guard did!
8 godina
neaktivan

prodajem MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming X Trio 12G, 12288 MB GDDR6X kupnjena MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming X Trio 12G, 12288 MB GDDR6X, racun, garancija, kutija.

Trenutno najeftinija je 10267 u I byte, mogu spust na to 9000 kn 2 mjeseca je stara, broj naruđbe je prilozen, zamjena me nezanima,

Hvala

Lijep pozdrav

17 godina
imsonotgonnatellyoumyname kaže...

A jesi ti kupio onu RTX-icu koju čekaš već skoro dvije godine? Tvoje bajke oko kupovine pratim kao neku telenovelu. Ime ti je totalni oksimoron.

Najbrži kaže...
  • Vremenski nisam ograničen, nisam u žurbi, strpljenja imam te će oglas vrlo moguće biti dugo vremena aktivan.

Tek je prošla godina dana. Nema tu bajki, čeka(ju) se ponude i plaća. Ako me pratiš onda si vidio objavu da sam kupio laptop za €1600, plus dodatne periferije, brze usb stickove, a ove dane mi dolazi od kolege Quake6 Asus RoG X570-F da zamijeni X370-PRIME matičnu. Mimo toga troškovi života, žena - kuka kako opet trošim na kompjutere, motor za koji sam početkom ove godine već dao preko 10k kuna za gume, servis, rega, burazu moto odijelo i sebi nove čizme. GPU će doći ovo ljeto, već je trebala biti 3080 međutim imao sam iznenadni trošak te sam odustao od kupnje. Stay tuned, pozdrav follower 

LOL: Crobrother
13 godina
Alenalb kaže...

Hvala

Lijep pozdrav

8200 kuna, jer je na popustu. S 3 godine garancije. Pa ono, što bi itko dao 800kn više za tvoju pokraj nove u radnji? 

8 godina
neaktivan

kojih 8200 , i ova je nova 2 mjeseca radi

15 godina

kako nešto može biti novo a 2 mjeseca staro  

13 godina

Kao što vidiš nije 10k nego 8200.

8 godina
neaktivan

kako meni pokazuje 10 a tebi 8 ista stranica?

8 godina
neaktivan

Lijepo 2 mjeseca staro kad kupis auto nije star tako ni graficka boze mili

15 godina

Činjenica je da je u trgovini novija i jeftinija, al koliko god ti uvjeravao nekog da je to novo, nije. Ali bolje napiši da je stara 2 mjeseca i svatko zna koliko je to i koliko mu to igra ulogu. Kad napišes da je novo i korišteno u istoj rečenici, samo ćeš odbiti potencijalnog kupca.

EDIT: I auto star 2 mjeseca da prodaješ skuplje nego iz salona, samo bi te odveli do najbliže ludnice. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2022 11:46 (Maky007).
8 godina
neaktivan

cinjenica da je nesto novo nije isto sto i njegova cijena jel tako. Auto izgubi vrijednost izlaskom iz salona nekad , danas nesto manje...isto i sa grafickom koja je stara 2 mjeseca, je nova, neradi 3 godine neg 2 mjeseca stog je nova. znamo svi da sam upravu a semantiku molim te ostavi za rasprave. Sve sam transparentno naveo stoga nema mjesta prevari nit zelim nekog varat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice